Videla sem že, da zna kdo igrati ( kot glasbeni inštrument) na dve žlici. Ali kdo ve kako se to dela ?
veruska
Videla sem že, da zna kdo igrati ( kot glasbeni inštrument) na dve žlici. Ali kdo ve kako se to dela ?
veruska
3. feb 2010 21:25
Navadno daš eno žlico med palec in kazalec, drugo pa med kazalec in sredinec. Žlici sta obrnjeni stran, da lahko udarjata skupaj -> )( ...seveda na normalni dolžini... nato dlan rahlo pokrčimo v pest... poravnamo žlici, da se bosta udarjali - biti morata vzporedni... nato pa z levo roko tolčemo, kot bi ploskali po spodnji strani pesti... Tako se to pri nas počne... npahor4
3. feb 2010 21:54
Zahvaljujem se za odgovor. Zadnji del najbolj ne razumem, oziroma ,najbrž rabim vajo. kaj tolčemo tudi po nogi, ali samo žlice in dlan. veruska
3. feb 2010 22:13
Lahko tolčemo z roko ob nogo, lahko pa z roko...važno, da desna doka dobi udarec, da se žlici dotakneta... npahor4
6. feb 2010 22:32
že znam, malo treninga je treba veruskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Ploščati špageti z morskimi sadeži