Pozdravljeni,
mogoče kdo ve kje se dobijo suhi (posušeni) feferoni? Sin preko študenta pomaga v kuhinji, pa so mu zelo všeč kot dodatek pri nekaterih jedeh. Rekli so mu, da se dobijo v takšnih plastičnih posodicah. Smo iz Celjskegu.
Hvala
Pozdravljeni,
mogoče kdo ve kje se dobijo suhi (posušeni) feferoni? Sin preko študenta pomaga v kuhinji, pa so mu zelo všeč kot dodatek pri nekaterih jedeh. Rekli so mu, da se dobijo v takšnih plastičnih posodicah. Smo iz Celjskegu.
Hvala
3. feb 2010 12:53
Dobrodošla . Verjetno gre za peperončine; sam jih kupujem v Italiji in so v manjših plastičnih lončkih. So pa to ta mali feferončki. Tko da poglej v Italiji. hedonist
3. feb 2010 13:04
Jaz sem jih kupila v Leclercu in v City Šparu v Ljubljani. sensia
3. feb 2010 14:33
Dobi se jih tudi v Eurospinu. Alenka ALENKA9
3. feb 2010 15:29
Občasno v Hoferju (trenutno mislim, da ne).
rimljanka - zasebno mnenje
3. feb 2010 19:52
Čili v prahu bo tudi pomagal, če ima rad pikantno Tega dobiš skoraj v vsaki trgovini. Sicer pa celih pri nas še nisem videla, si jih vedno privlečem na zalogo od tam, kjer uspevajo. strelka
4. feb 2010 9:06
Hvala za pomoč. Sem jih res dobila v Eurospinu. LPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo