3. feb 2010 9:52
Punce! Ve ste ZAKON!
Hja, ko sem prvič letela z letalom, sem si seveda prebrala vse o omejitvah pri vnosu prtljage na letalu, kar me je zmedlo do te mere, da sem s seboj odnesla striktno samo oblačila in seveda že prvi dan začela pogrešati naš Barcaffe :)
Sedaj brskam, kaj vse je prepovedano vnašati v ZDA, torej nobenega kraškega pršuta (pa verjetno bi jim bil všeč), približno 1,2 litra vina ali žganja..
Kar se tiče knjig, sem jim eno o Sloveniji že poslala kar preko pošte. Naslovnica se mi je zdela obupna, kakor da bi bila stara 30 let, vsebina pa čudovita- zajemala je res vse, kar bi kdo želel vedeti o Sloveniji (in seveda veliko več, kot vem jaz). Kuharska knjiga se mi zdi prav tako dobra ideja, če ne celo odlična, vendar se moram najprej prepričati, ali mama Rebekah kaj kuha, mislim pa, da kar (glede na to, da pečejo kruh doma, je to verjetno kar dober znak).
Sama nisem oboževalka bučnega olja, zato sem kar malo skeptična, kako bi ga sprejeli, vendar če ve pravite, da ga imajo radi, potem bo že držalo.
Sedaj mi je na misel prišla še čokolada Rajska ptica- a katera ve, če so ti izdelki tudi v resnici dobri, ali vse ostane pri estetski dovršenosti?
Ja, izdelki I FEEL sLOVEnia so super, pa nimam pojma, kje jih lahko kupim! Že tako ali tako iščem majice zase, pa zaenkrat neuspešno.
Kristala si ne upam tovoriti na letalo, ker se bojim, da bi ga dobila v več kot enem kosu, sem pa razmišljala o kakšnih izdelkih iz poldragih kamnov. Trapasta ideja?
No Vanja, ker mislim, da prebiram vse tvoje recepte in komentarje in se mi zdijo fenomenalni, bi se lahko dogovorile tudi okrog Persila :D
Ja, sedaj marca potujem v Georgio, blizu Atlante, včeraj pa sem izvedela čudovito novico, da lahko s septembrom začnem internship na področju hortikulture, tako da bom še videla, kje mi bodo našli. Kar se pa tiče seznama, kaj vse moram kupiti, so samo kavbojke za enega nemškega cimra (ker so baje strašno poceni), pa verjetno bi si lahko tudi jaz privoščila kakšne :) Pa telefoni so menda poceni!
Špela
koprivca