19. feb 2010 18:31
Ah, rimljanka, ob vsem socialnem čutu, ki ga premoreš, pa se nisi obregnila ob Vendelinine linke pregrešno dragih torbic, pa čeprav si verjetno marsikatera uporabnica tega foruma ne more privoščiti niti polne nakupovalne torbe, kaj šele, da bi si omislila embalažo za malenkosti, ki spadajo vanjo, v vrednosti svoje mesečne plače?
In Vendelina jr., ti, ki nikakor ne moreš dopustiti, da bi nekdo cel dan preživel v pižami, nekdo drug pa se npr. v gledališče opravil v enaki garderobi, ki jo je imel cel dan v službi, posvetiš cele litanije po tvojem mnenju politično nekorektnem izrazu, ki je bil, mimogrede, povsem narobe razumljen (kot vsi vemo, je bila UL poimenovana po tovarišu Kardelju od njegove smrti l. 1979 do osamosvojitve Slovenije, nekaterim pa je izraz, ki v prevodu zveni "univerzitetno rdeča" - pa čeprav bi potemtakem lahko sklepali, da je to rdeča, ki označuje vse univerze, pri mojem nerazumljenem in neponotranjenem izrazu pa je takoj jasno, o kateri univerzi je govora -, postal domač prav ob poslušanju predavanj na sedanji UL, prej Univerzi Edvarda Kardelja v Ljubljani), o tebi tako ljubi kulturi oblačenja pa nič?
P. S.: Na tem forumu je zadnje čase vse preveč merjenja in dokazovanja moči v smislu "jaz o vsaki temi vem največ in imam o vsem najbolj prav". Če gre za kakšno posebno psihoterapijo in pridobivanje samozavesti, prav. Jaz, embalaža brez vsebine in nevredna "tiste kvadrataste reči", katere vsebina je, glede na to, da ne razumem "podtonov tistih časov", nerazumljena, pa se poslavljam ... So what?!
Radagast
Sporočilo je spremenil(a) Radagast dne 19. 2010 19:59