23. jul 2010 22:24
Evo, sem hotela že malo zajezikat, kar se depiliranih moških tiče, pa me je limnol tako lepo zabila nazaj, še predno sem gofljo odprla......tisto o različnih okusih pač, da bom kar tiho .
lp
cervus

23. jul 2010 22:24
Evo, sem hotela že malo zajezikat, kar se depiliranih moških tiče, pa me je limnol tako lepo zabila nazaj, še predno sem gofljo odprla......tisto o različnih okusih pač, da bom kar tiho .
lp
cervus
24. jul 2010 0:41
pridnice.
nola
31. jul 2010 5:48
Ponovno prosim za nasvet. Imam lahko poletno svileno obleko, droben cvetllični vzorec beige barve s pridihom rjave in viola, brez rokavov. Ker bi jo imela za krst, kamor sem povabljena bi dala na ramena kak šal, bolero, skratka nekaj, da bo bolj primerno za v cerkev, torej bolj iz spoštovanja do prostora, kljub temu, da nisem verna. Tu se pojavi dilema. Imam beige satenast bolero, barvno se zelo ujema. Veliko raje pa bi imela širok šal, zavezan v veliko pentljo, pa si nekako ne predstavljam, kako bi to izpadlo.
31. jul 2010 20:30
ODg. kar se torbice tiče- mislim, da sedajle v času razprodaj ne bi smel biti problem najti eno elegantno torbico svetle barve. Osebno na več ali manj svetel imidž ne bi dajala črne torbice, ker to po moje moti cel izgled in se zelo "sveti" ven. Viva Meier
2. avg 2010 13:56
Kotarca, takole: 1.Eleganca in vzorci gredo težko skupaj. Oziroma, črte in pike gredo v koncept elegance, cvetni vzorci in eleganca pa no-way. Cvetni vzorci in kakšna romantika, okej, tko voli nek izvoli, cvetni vzorci in slovesne priložnosti (sakralne ali posvetne, vseeno), to je pa....hm, kako naj rečem, tega se politično korektno ne da reči, pa dajmo nekorektno, to je "šik avstrijskega podeželja", to se eventuelno lahko obleče za promenado v Amstetnu
2. avg 2010 20:05
Vendelina, brala sem tvoj jesenski report, pa bi te vprašala (ne vem sicer, če se da opisati), kaj je to "šlampasto zavezana kravata" oz. kako naj to zadevo zavežem. A kar klasičen kravatni vozel, samo bolj sporščen? Thx Dobrojedka
3. avg 2010 8:08
@Dobrojedka: Recimo takole (ignoriraj faco, ker ima obupen mejkap in frizuro, koncentriraj se na kravato) http://www.worldofstock.com/closeups/PMO3420.php Oziroma, a nisi videla čisto nobenega ampak čisto nobenega Rebeldeja? - tam so punce znale nositi kravate. Vendelina jr.
3. avg 2010 10:38
Ne, res nisem videla nobenega Rebeldeja, ker že osem let nimamo tv-ja. Ampak tale fotka pove vse, zdaj se moram samo še zverzirati v zavezovanju. Hvala. Dobrojedka
4. avg 2010 5:30
Jasna1, a za fante ali dekleta?
Najlepše oblečeni fantje (fant, hmh) se pojavljajo trenutno v nadaljevanki White Collar. Sem pogledala na Wiki, PopTv nadaljevanke še ni kupil, je pa cart in glavni junak kjut, kjut, kjut!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci