18. feb 2010 20:15
Kam si izginila Anaboleyn? Pogrešam tvoj odgovor v zvezi z šotorom, ki si mi ga ponudila. syu
18. feb 2010 20:15
Kam si izginila Anaboleyn? Pogrešam tvoj odgovor v zvezi z šotorom, ki si mi ga ponudila. syu
19. feb 2010 10:43
Kakšne so izkušnje z Relaxom...cene imajo nižje kot recimo kakšna druga agencija....je kdo že letoval z njimi? kuharca37
19. feb 2010 16:13
Z Relaxom smo nekajkrat letovali na Hrvaškem in smo bili vedno zadovoljni,medtem ko smo v Črni gori bili popolnoma razočarani.Vedno smo koristili ALL ponudbo razen na Hvaru in njihov avtobusni ozirima za ČG letalski prevoz.Spremljevalci na poti so prijazni veliko ti povejo o krajih skozi katere se voziš,predstavnice v hotelu so bile vedno super.V Črni gori pa smo bili razočarani nad hrano,saj je bila vseskozi ista,jedilnki so se iz dneva v dan ponavljali toda to bi bilo tudi če bi bii s katero koli drugo agencijo.Letos gremo ponovno z njim in sicer v Bolgarijo odločitev v kateri hotel bo padl še nocoj,odločamo se med Atlasom,Berlin greenpark na Zlati obali ter hotelom Sirius beach na St.Constance in Helene.Šli bomo 21.7,smo lani šli junija pa sem potem celo poletje garala breez enega prostega dne razen po nočni,letos te napake ne mislim ponoviti. chappy
19. feb 2010 16:43
Zabaven,zdrav, poceni dopust lahko preživite v Termah Banovci, novi lepi, udobni apartmaji telefon.031564852. Mi smo ZELOOOO uživali in se spočili za naslednje težke dni v letu. TUMAAVGUST
19. feb 2010 17:26
Potovanje z avtodomon je krasno. Vstaviš se kjer ti je všeč, imaš vse kar potrebuješ na dosegu rok (wc, hladilnik, štedilnik...), skratka nam je zakon. Lani smo obdelali Grčijo, pred tem Španijo, Francijo,Italijo.... Priporočam swarovski
20. feb 2010 14:07
Mi smo več krat letovali z Relaxom v Dalmaciji in Črni gori - Bečiči.. Vedno smo bili več ali manj zadovoljni, najmanj na Braču. Relax je največja turistična agencija v SLO po število oseb,ki jih peljejo na dopust in tudi po številu destinacij, kam jih peljejo. Njihova ponudba je zelo različna, od cenejših do dražjih in zahtevnejših destinacij. Letos bomo z njimi prvič letovali izven Jadrana, pa upam, da bomo zadovoljni, običajno smo na dopustu zelo dobre volje in se nas manjši spodrsljaji ne dotaknejo (če je seveda ponudba v okviru ponujene). Toliko, če te še kaj zanima mi piši na ZS. Sonce sonce51
20. feb 2010 15:02
Relax ima (običajno) dobre vodiče, dobro organizacijo, dobre izlete - in poceni hotele. Na tem področju prišparajo za ugodnejšo ceno. Če človeku izgled in velikost sobe, pa kvaliteta hrane ne pomeni tako zelo veliko, je Relax dober naslov. (Recimo pri kakšnem pestrem popotovanju). Če greš pa na počitnice predvsem ležat na plažo in uživat v brezdelju, te pa žalostna soba in bedna hrana lahko spravi v slabo voljo. Lisa
20. feb 2010 15:58
Syu, kako pa je v tem kampu labadusa, na Čiovu. Ga lahko malo opišeš? Trojka
20. feb 2010 21:07
Pag, Pag in še enkrat Pag Lani sem bila samo za 1.november, ko sva šla preverit, če je še vse na svojem mestu. Letos pa akcija v aprilu, menda da je en praznik tam konc aprila, me čaka beljenje. andreja č.
20. feb 2010 21:13
Trojka Jaz sem lansko leto šla pogledat, ker je takrat gorelo na Čiovu, ko naj bi moja hčerka šla. Domačini so me itak potolažili, da ni panike, da vedno kje kaj gori. Všeč mi je bil, ker je majhen in se dobesedno, če hočeš, spoznaš v času dopusta z vsemi. Čiste sanitarije, senca za avtomobile, če ga nimaš zraven šotora. Plaža urejena, voda čista. Kamenčki ali pa pomol za skakanje.Gužve ni bilo. Hčerka je rekla, da so na recepciji zelo prijazni in so jima dali celo sončnik.(veliko marelo). Če ne potrebuješ iti vsak dan v mesto, vam bo všeč. Če pa se rada urediš in greš zvečer v mesto ali v Trogir, moraš pa skoraj avto uporabiti,ker je pot do kampa makadamska. Midva bova vzela kolesa. Če te še kaj zanima, ali želiš kako sliko kampa mi piši na Zs. syuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Tajska rdeča curry pasta