12. apr 2011 20:43
mamamia wow, tole tvoje potovanje se zdi imenitno, pa zraven, da povem, nisem potoval po teh krajih ( sem bil bolj severno ).
Glede polemike, kako kdo zapravlja denar bi pripomnil:
Različne " družine " so različno velike, imajo tudi zazlične prejemke ( po glavi družine ), imajo tudi različne stroške ( kako po glavi družine tako absolutno, s stroški za stanovanje, komunalo........ ).
Različne družine imajo tudi različne prioritete: nekomu je najbolj važno, da ima veliko hišo, nekomu, da ima avto boljši od soseda, nekomu, da se oblači po zadnji modi, nekomu da šola otroke, nekomu, da potuje......
Recimo tako: štiri članska družina s dva srednješolca ( študenta ) stanojoča v bloku in z vsemi prejemki ( recimo ) tisoč evrov, primerjajte z nekom, ki živi v lastni " hiški ", sam z enakimi prihodki.............., seveda so v različnem položaju in se sploh ne morejo primerjat ( popularno se temu reče, da se primerjajo jabolka in hruške ).
Torej, če nekdo lahko gre v Washinton in Oregon ( na primer ), jaz le sklepam, da se mu izide, in kaj bi se jezil, če se meni ne, ker sem denar zagonil v dober avto............
ežoj