10. jul 2010 20:49
Vrnila sem se iz Djerbe,potovali preko Relaxa izbirali med Bolgarijo in Tunizijo in se na koncu pravilno odločili.Temperature tam so bile nekje 42 st kar je meni super-sem navajena sonca...morje kristalno čisto,toplo da se kar pocrtaš v njem....ležalniki ,podloge na ležalnikih vse zastonj tako na plaži kot na bazenu.Plaža od bazenov oddaljena 20m vse noro čisto tako v hotelu kot na bazenih ,plaži.Tam je bila predstavnica Oasis toursa ,ker so pod tem združili kar tri agencije palma,Relax in Oasis.V hotelu je bilo skoraj 2 avtobusa Slovencev ,predstavnica agencije skoz z nami in če je samo 1 stvar šla narobej je takoj ukrepala,res smo se počutili super in varno.Cel teden lepo vreme,brez oblačka ,hrana tako dobra in raznovrstna ,zajtrki so še bili malo enaki kosila in večerje pa vsak dan druga ....lahko tudi po 30 jedi...imeli smo ALL in nič zapravili zraven,razen za bazar in ježo kamel.Lani sem bila v Turčiji v 5* kjer je bilo vse ok,vendar mi je bilo letos lepše,zanimivo vsak dan.Dobili smo res več kot smo pričakovali,če bo sreča dana se še vrnemo na Djerbo.
kuharca37