Kupujem nov sesalnik na vrečko. Rabi takšnega,ki ima dobro sesalno moč.Ne pa kakšnega profi,za domačo uporabo. Ste zadovoljni s svojim? Katerega imate? Na kaj naj bom pozorna,ko ga kupujem ?
Sesalnik-kaj kupiti?
30. jan 2010 19:35
zakaj pa ravno na vrečko? sama imam samsunga, vendar brez vrečke, takega ki ima komande in posodico na ročaju, je sicer bolj majhna, jo pa večkrat izpraznim. Po uporabi ga smo zbrišem z vlažno krpo,filter pa po potrebi operem pod tekočo vodo. Cena je bila tam cca 100€. Imam ga že kar nekajm let, če bi bil na vrečke bi verjetno dodala še ene 100€. Drugače imam še enega, večjega,(mnogo dražjega) vendar odkar imam mojega samsunga, leta počiva. anitram1
30. jan 2010 19:50
ravnokar v četrtek sem si kupila gorenjevga multy 2200w je na posodo ali pa na vrečko sem ugotovila danes da je posoda zakon pa še to tok še nisem uživala v sesanju kot dones . tako lepo sesa da je kar neverjetno sem presesala kavč pa je tak kot takrat ko je nov. cena pa je 140eur meni se zdi posoda bolš v tok ker vrečke moreš še vseno kupvat pa v enem letu to že znese 10eur če računaš da je 10 vrečk 12-15 eur. lep pozdrav urska79
2. feb 2010 11:48
Pred dvema tednoma sem kupila Electrolux ze 346. Všeč mi je bil, ker eden redkih ima 13 metrski domet. Tako ga lahko vključim v eno vtičnico in posesam vso stanovanje. Sem pa tudi sicer zadovoljna z njim, dobro opravi nalogo. Stane pa 170€.
3. feb 2010 9:37
jaz imam Electrolux energica ZS204 - pokončen. Je brez vrečke, s posodo in se mi zdi bolj fajn. Posodo lahko umiješ, prav tako filter, da se znebiš tistega drobnega prahu, ki se nabira. Moč sestanja ima 1800W in sem izredno zadovoljna. Ima pa zraven še en kup nastavkov. Cena: 130 eur Lizzie
3. feb 2010 19:24
Od nedavnega imam gorenjevega, 2200w moči, samo se ne spomnim "imena". Sesa ko urca, je tih, lahko je na vrečke ali na posebno posodo, ki se uprablja namesto vrečk. DOsega ima 13 ali 14 m, pa še posebno krtačo za ravne površine, kar jaz zelo potrebujem, ker imam veliko parketa in ploščic. Odkar imam ta sesalec celo sama čistim stanovanje in honik po hiši ....
Kupila sem ga v akciji, in dala zanj 80 evrov, sicer stane okoli 135
Mamamia
mamamia
4. feb 2010 12:55
Mi imamo Miele, smo zelo zadovoljni: sesalna moč, ergonomija ročaja, temeljitost sesanja - odlična krtača, dobri filtri, samo cena pa....
Ampak se splača. Če bi še enkrat kupovali, seveda spet Miele.
http://www.miele.si/index.php?page=product&id
Turbo krtača je tudi super.
strippy
5. feb 2010 12:48
Lizzie, jaz tudi iščem pokončni sesalec brez vrečke , kje si ga pa kupila,mogoče ling ? kohica
8. feb 2010 11:49
kohica, pardon, sem šele danes videla vprašanje :) V Merkurju sem ga kupila. Še link: http://nakup.merkur.si/izdelek.asp?id=010201&izdelek Lizzie
8. feb 2010 14:11
Jaz imam Elektrolux Oxygen+ in sem zelo zadovoljna. Je na vrečko, kar je vsekakor bolj praktično, če imaš alergijo na prah (v mojem primeru nikoli več sesalca s posodico!!) damjanas
8. feb 2010 15:51
Zelo zadovoljna s Vorwerkom kafetarcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Bolj enostavno in poceni ne gre
Ribja juha s testeninami