HOJLA.
Zanima me, če ima kdo mogoče še navodila od kruhomata moulinex. rada bi dala vzhajat testo v kruhomat pa ne vem, kateri program, ker sem založila navodila. Imam tistega, do 750 g kruha. Mi lahko kdo pomaga? Hvala
BLACKY30
HOJLA.
Zanima me, če ima kdo mogoče še navodila od kruhomata moulinex. rada bi dala vzhajat testo v kruhomat pa ne vem, kateri program, ker sem založila navodila. Imam tistega, do 750 g kruha. Mi lahko kdo pomaga? Hvala
BLACKY30
27. jan 2010 8:22
Ne vem , če ti tole kaj pomaga ...
Moj Moulinex je za peko kruha od 500 do 1000 g, program za vzhajanje testa pa se skriva pod številko 11.
Katja D.
27. jan 2010 9:01
http://www.moulinex.com/Service/Pages/notice.aspx spodi na rdečem, kjer piše FAMILY izbereš breadmakers, na drugem rdečem polju PRODUCT pa izbereš svoj model in dobiš navodila. :) Lizzie
27. jan 2010 9:03
hvala obema, mogoče bom kaj našla. sporočim, če bo kaj sreče BLACKY30
29. jun 2015 13:23
Lepo prosim admina, če ta objava ne spada v to rubriko, da ga briše. Doma imam 5 let star kruhomat Moulinex, ki pa se mi je pokvaril in sicer samo greje, NE pa gnete. Ker je kot tak uporaben za sušenje zelišč, ga podarim, če ga kdo potrebuje. Ne bom ga popravljala, ker sem nabavila drugega, najbrž pa obstaja tudi ta opcija, saj drugače greje pravilno.
Sem iz Kopra, osebni prevzem, sicer pa krijtere stroške PTT-ja.
ValchiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto