Manjka mi še 11 ovitkov, še ima kdo kakšnega se toplo priporočam. v zameno dam lahko 1 kodo čajev 1001 cvet, mercator, tuš in spar nalepke, KŽ 2008: 1.........
zs.....
Lep pozdrav, Rebeca
Manjka mi še 11 ovitkov, še ima kdo kakšnega se toplo priporočam. v zameno dam lahko 1 kodo čajev 1001 cvet, mercator, tuš in spar nalepke, KŽ 2008: 1.........
zs.....
Lep pozdrav, Rebeca
neznan uporabnik
24. jan 2010 19:22
KO KUPIŠ ČOKOLADICO, JE OVITA V OVOJ - PAPIR. NO IN TE OVOJE RABIM Lep pozdrav, Rebeca
24. jan 2010 19:46
Katero čokoladico?
rimljanka - zasebno mnenje
24. jan 2010 20:17
KŽ bi bilo lahko kraljestvo živali, ampak kolikor sem jaz seznanjena s tem, se tukaj zbirajo sličice in ne ovoji. In zakaj morajo biti ravno iz leta 2008? Al sem butasta, nič ne kapiram...... Firbec me pa daje, to je pa res.....
lp
cervus
25. jan 2010 7:24
elaphus je napisal/a: |
KŽ bi bilo lahko kraljestvo živali, ampak kolikor sem jaz seznanjena s tem, se tukaj zbirajo sličice in ne ovoji. In zakaj morajo biti ravno iz leta 2008? Al sem butasta, nič ne kapiram......[nesreca] Firbec me pa daje, to je pa res..... lp cervus [kaca] |
25. jan 2010 8:19
Rebeca, bom danes pogledala doma, mislim da bi morala imeti tam okoli 5 čokoladic še ne odvitih! Tako da ti jutri sporočim, pa se bove domenile kam jih pošljem! Če pa imaš kako nalepko odveč se pa priporočam! 1katka1neznan uporabnik
25. jan 2010 13:39
1katka1 - hvala! darjuška - tudi tebi hvala za razlago drugim Lep pozdrav, Rebeca
26. jan 2010 8:05
Živijo rebeca, imam 8 ovitkov od čokoladic, sporoči mi kam naj ti jih pošljem! (naepke pa mi pridejo prav katere koli, ker jih imamo zaenkrat še zelo malo!) lep dan! 1katka1neznan uporabnik
26. jan 2010 15:59
1katka1 - PISALA NA ZS Lep pozdrav, Rebeca
27. jan 2010 10:10
A je kje reklama na netu? Bi mogoče še kdo zbiral ...
Atina
27. jan 2010 11:15
Atina, Če sem prav zasledila na drugih forumih je zbiranje ovitkov KŽ samo še do 31.1.2010, dobiš pa neko igrico! Tudi jaz nisem nič vedela o tem, da se to zbira in sem vse ovitke lepo stran metala! Če imam kdo kakšno drugo novejšo informacijo naj nam prosim sporoči! Če se to zbira še naprej jih bom tudi jaz začela zbirati! Rebeca, imaš ZS! (sporoči mi naslov da ti teh 8, ki jih imam pošljem! ) lp 1katka1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Burger s Kraljevo fit štručko