A mi lahko prosim svetujete, na koga se naj obrmem za povratni prevoz 4 oseb iz Novo mesto-Genova (pristanišče)-Nm . Nimam ravno izkušenj! Hvala za vsako informacijo.
kotalka
A mi lahko prosim svetujete, na koga se naj obrmem za povratni prevoz 4 oseb iz Novo mesto-Genova (pristanišče)-Nm . Nimam ravno izkušenj! Hvala za vsako informacijo.
kotalka
23. jan 2010 17:21
Na ponudnike storitev turističnih potovanj. Vsaka agencija, ki da kaj nase, ima listo korektnih ponudnikov za prevoze oseb s kombijem. Vendelina jr.
23. jan 2010 18:46
Če vtipkaš v Google 'transfer oseb' ali 'kombi prevozi', dobiš kar nekaj ponudb. Žal izkušenj s tem nimam, zato ti osebno ne morem nikogar priporočiti.
tulka
23. jan 2010 20:27
Mnogo avtoprevoznikov ima kombije in manjše avtobuse, zanesljivo tudi z vašega konca kdo. Vtipkaj v Google: kombi prevozi Novo mesto in našla boš kup možnosti, potem pa telefon v roke....
rimljanka - zasebno mnenje
25. jan 2010 9:46
mi smo 1x tele angažirali, zelo zadovoljni http://freeweb.siol.net/bfgrubar/index2.html sicer pa res malo poguglaj ali pa po turističnih agencijah v Nm povprašaj, agencija v Hederi nam je 1x že dala direktno številko od svojega pogodbenika (pa zdele pojma nimam kje bi jo imela..), smo se direkt z njim zmenili, da nas je zapeljal s kombijem.. Pa tudi avtoprevoznikov v Nm imamo veliko, veliko jih izvaja tudi kombi prevoze, tudi oseb, tako da - kot pravi rimljanka, telefon v roke ali pa pot pod noge, sej Nm ni ravno Lj bon courage Lee Ann
25. jan 2010 9:51
Pa malo preberi izkušnje ljudi po teh potovalnih forumih, ker nekateri prevozniki znajo lepo nate*nit svoje stranke, predvsem pri prevozu nazaj! LizzieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Goveji golaž iz pečice