Transfer oseb

kotalka  

član od: 23.1.2010

sporočila: 5

tema odprta - 23. jan 2010 17:17 | ogledi: 1.850 | odgovori: 5

A mi lahko prosim svetujete, na koga se naj obrmem za povratni prevoz 4 oseb iz Novo mesto-Genova (pristanišče)-Nm . Nimam ravno izkušenj! Hvala za vsako informacijo.

kotalka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. jan 2010 17:21

Na ponudnike storitev turističnih potovanj. Vsaka agencija, ki da kaj nase, ima listo korektnih ponudnikov za prevoze oseb s kombijem. Vendelina jr.

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

23. jan 2010 18:46

Če vtipkaš v Google 'transfer oseb' ali 'kombi prevozi', dobiš kar nekaj ponudb. Žal izkušenj s tem nimam, zato ti osebno ne morem nikogar priporočiti.

tulka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

23. jan 2010 20:27

Mnogo avtoprevoznikov ima kombije in manjše avtobuse, zanesljivo tudi z vašega konca kdo. Vtipkaj v Google: kombi prevozi Novo mesto in našla boš kup možnosti, potem pa telefon v roke....

rimljanka - zasebno mnenje

Lee Ann  

član od: 11.2.2006

sporočila: 90

25. jan 2010 9:46

mi smo 1x tele angažirali, zelo zadovoljni http://freeweb.siol.net/bfgrubar/index2.html sicer pa res malo poguglaj ali pa po turističnih agencijah v Nm povprašaj, agencija v Hederi nam je 1x že dala direktno številko od svojega pogodbenika (pa zdele pojma nimam kje bi jo imela..), smo se direkt z njim zmenili, da nas je zapeljal s kombijem.. Pa tudi avtoprevoznikov v Nm imamo veliko, veliko jih izvaja tudi kombi prevoze, tudi oseb, tako da - kot pravi rimljanka, telefon v roke ali pa pot pod noge, sej Nm ni ravno Lj bon courage Lee Ann

Lizzie  

član od: 26.2.2009

sporočila: 504

25. jan 2010 9:51

Pa malo preberi izkušnje ljudi po teh potovalnih forumih, ker nekateri prevozniki znajo lepo nate*nit svoje stranke, predvsem pri prevozu nazaj! Lizzie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti