Ali mogoče kdo ve, katera naša pevka iz stare garde je pela pesem v kateri je verzPOPELJI ME NA LUNO? Hvala in lep pozdrav
mejačka
Ali mogoče kdo ve, katera naša pevka iz stare garde je pela pesem v kateri je verzPOPELJI ME NA LUNO? Hvala in lep pozdrav
mejačka
22. jan 2010 10:52
Mislim, da je bila to Irena Kohont. borka7neznan uporabnik
22. jan 2010 10:53
Ali je morda Povabi me na luno od Irene Kohont? japaja
22. jan 2010 10:53
Najbrž misliš Povabi me na luno http://www.lyrko.com/si/lyrics_Irena_Kohont_-_Pova
22. jan 2010 10:55
Točno to. Najlepša hvala, sem dobila stavo, jupiii mejačka
31. jul 2011 18:29
Mene pa zanima, če se kdo spomni, katero pesem je pela Marta Zore ob papeževem obisku v Postojni leta1996.
Hvala!!
rrr
31. jul 2011 19:16
Mislim,da je bila pesem:TI SI TA LUČ NEBA,ali sveta.
mislim,da je nekaj takega
tole je pa še besedilo,pela je pa skupaj z skupino glo-ria
Sporočilo je spremenil(a) kriznana dne 31. 2011 19:32
31. jul 2011 20:11
Najlepša hvala, kriznana.
rrr
2. avg 2011 12:51
Glede pesmi ob papeževem obisku se spomnim komentarja Helene Blagne, ki ni bila vabljena za nastop.
Nepovabilo je komentirala z besedami, da bi bilo čudno, da bi povabili njo in bi mu zapela Če si mačo pravi, me zagrabi.
To mi najprej pride na pamet, ko se spomnim na pevce ob obisku papeža.
F r i n a
2. avg 2011 15:04
frina je napisal/a: |
Glede pesmi ob papeževem obisku se spomnim komentarja Helene Blagne, ki ni bila vabljena za nastop. Nepovabilo je komentirala z besedami, da bi bilo čudno, da bi povabili njo in bi mu zapela Če si mačo pravi, me zagrabi. To mi najprej pride na pamet, ko se spomnim na pevce ob obisku papeža.
|
Mamamia
mamamia
11. jan 2014 12:51
Mi pa iščemo pesem, refren gre približno takole:
"...mamica, mamica je najlepša luč sveta,
mamica, mamica sreča ... srca..."
Pesem je starejša, pel naj bi jo narodonozabavni ansambel.
Hvala za pomoč.
aknelabKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem