26. jan 2010 23:29
kara in darjuška: nimate prav.
Kaj pa, če smo nekateri že študenti starejših letnikov kakšnega faksa in nam je znano, da ni namen seminarske naloge, da se profesor nekaj nauči iz dela študenta, ampak je namen, da se študent vpelje v " akademsko delo " ( karkoli to bilo ). Študent se mora naučit, kako pristopiti problemu. Če je moj, še kako majhen prispevek temu, sem zadovoljen. Gospa je bodoči strokovnjak, čigar usluge bom morda potreboval, zaradi tega bom pomagal pri njenem šolanju kolikor se bo dalo, in sicer tako, da je bom, skupaj z drugimi , učil lovit ribe. Jaz pridem pol, kot en pedagoški delavec, ve me ( pa še koga ) obtožite, kot enga nizkotneža, ki čaka v zasedi kakšno novo članico, da je polije z gnojnico................
kara je še zapisala: pa saj ni treba odgovarjati............. torej, naj naši novi članici ne pomagam? Verjemite, tako kot je izpadlo, smo ji veliko več pomagali, kot da bi ji napisali del ali celo seminarsko nalogo.
Tudi po moje, izgovarjanje na otroka ni bilo ravno zelo etično. Če nekdo ne zna dobro in pravilno oblikovati ( pisno ) svoje misli, zaradi neznanja Sl. jezika, izobrazbe in česarkoli, rekel bi, nič hudega, od enega študenta ali dijaka pa lahko pričakujemo kaj več, se vam ne zdi?
ežoj