20. jan 2010 9:10
A ti meni malo težiš in me malo za zabavo napadaš? Ne, ne bi se mi dalo prevozit pol Slovenije, niti po Ljubljani se mi ne bi dalo vozit, zato pa imam telefon in preverim, velja za Ljubljano, po drugih krajih pa se ne bi vozila. In ja, veliko kuham in vem kako pomembno je stvar videti, predno jo kupiš, ker na slikci vse zgleda fajn, v živo pa pač ne in nekatere stvari so pravi crap. Pri posodi je to prav gotovo pomembno. In ne vem od kje ideja, da mi je dolgčas v življenju? A zato, ker iščem neko stvar, ki je pri nas ni za dobit? Tvoji psihološki zaključki so res neverjetni. Sicer pa nas je kar nekaj, ki hočemo stvar prej videti, sploh glede na poretekla nezadovoljstva s takim načinom nakupa, ne poznam pa nobenega, ki bi izdelek, kupljen preko spleta, vrnil, ker se nobenemu, tako kot meni, ne da s tem ukvarjati. In stavim, da je veliko več takih kot sem jaz, kot takih kot si ti, ki bodo veselo nakupovali in potem vračali. In prej bi rekla, da je v življenju dolgčas takemu kot si ti, ki ima toliko časa in volje, da bo kupoval in potem vračal, zraven pa zgubljal denar za poštnino. In če nimaš časa, je verjetno veliko bolj priročno in hitreje, da se pozanimaš na forumih in zavrtiš telefon in na tak način izčrpaš vse možnosti in se šele potem lotiš nakupa preko spleta kot pa da panično nekaj naročaš po slikici, ne da bi prej videl. Verjetno sodiš tudi med tiste, ki jeans in čevlje naročajo preko spleta, potem jih pa ne moreš spravit na rit in čevlji te žulijo in oboje postaviš v omaro. A ne? In zgleda da ti je res preveč dolgaš, če nimaš drugega dela, kot da po forumu zafrkavaš ljudi in delaš neke zaključke, brez da bi karkoli o človeku vedel.
mikec