20. jan 2010 9:59
Naj pristavim samo to...velikokrat naročam stvari preko spleta, predvsem oblačila, in jih tudi seveda kdaj pošljem nazaj, pri tem pa stroškov poštine ni. To mi ni noben problem, pa tudi pošto imam pred nosom. Meni pa se po trgovinah ne da hoditi...imam manj dela s tem "iz naslonjača". Torej mikec, sedaj veš za eno osebo, ki to počne.
Take dostave, kot sprašuješ, ni. Lahko pa podobno narediš na pošti (sama vedno izberem način prevzema paketa na pošti, ker me v času dostave nikoli ni doma, pošta pa, kot rečeno...2 minuti stran), samo predno pogledaš vsebino, moraš izdelek plačati. Če ti ni všeč, napišeš povratnico in brez stroškov pošlješ nazaj, denar pa dobiš po nakaznici čez kak teden. Meni to povsem ustreza in mi ni nič odveč. Sicer pa vsak po svoje. Poznam veliko ljudi, ki se jim tega enostavno ne da počet in se jih tudi ne da prepričati. No, to pri meni funkcionira že 15 let. Po moje pa to lahko narediš tudi pri delivery boyu, le da moraš plačat in pogledat, pa pri sebi imet povratnico, spet zapakirat, pa ti on odnese nazaj - no ne vem, če bi čakal :))) Mogoče, če bi se na vratih prikazala v kopalnem plašču ali minici...malo heca, brez zamere.
Upam, da dobiš soparnik, tudi sama bi rada imela prav takšnega, sem mislila da se ga dobi ...
katka
http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2