PRODAMO: garderobna omara ILES ONE, pet delna, 304x240x65 (dxvxš), češnjeve barve (srednja vrata mat steklo), odlične kakovosti, enkratno ohranjena. Notranja ureditev omare: police, predalniki in obešala. Izjemno ugodna cena. Informacije na 040-471-651
Garderobna omara iles one
18. jan 2010 10:52
Se ne bi že morda odločil ali jo prodaš (tule in na Bolhi) ali podariš (na podarimo.si)??? Issi
18. jan 2010 13:12
Poglej, s tem je pa takole... Resnično brezhibno omaro, ki jo lahko danes kupite v Lesnini za veliko več denarja prodajam na Bolhi že več kot dva meseca. Prodajam jo zato, ker se selimo in v novo stanovanje ne paše, bodoči lastnik našega stanovanja pa je ne potrebuje. Spuščam ceno, menjam oglas... NITI ENEGA KLICA V DVEH MESECIH. In zato sem se odločil, da preverim če bi jo kdo imel zastonj. Po petih minutah sem moral umakniti oglas (www.podarimo.si), ker je telefon praktično pregorel. Prvi klic je bil po 45 sekundah ko sem oddal oglas.... Prodajam jo za 200€... pa še sem pripravljen spustiti...
18. jan 2010 13:43
Zakaj si jo dal na podarimo.si če jo prodajaš? In če si imel kandidate, zakaj je nisi oddal? zzak1977
18. jan 2010 13:56
Saj je napisal, da jo pač hoče prodati in ker ni bilo odziva, je pač preveril, kako bi bilo z brezplačno oddajo - se pravi, da je ugotovil, da je interes samo za brezplačno oddajo, za nakup pa zaenkrat še ne.
rrr
Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 18. 2010 13:58neznan uporabnik
18. jan 2010 13:58
Sama bi enako postopala, bi me zanimalo, ali morda taka omara sploh nikomur všeč ni? japaja
18. jan 2010 14:01
Portal podarimo.si ni namenjen temu, se mi zdi. zzak1977
18. jan 2010 14:15
Seveda ni, zzak1977 - jaz ga sicer nisem še nikoli obiskala, ker nisem nič podarjala niti česa potrebovala.
O moralnosti takega početja ne bom presojala, pač je prišel do informacije, da bi omaro kdo le potreboval, kupca zanjo pa zaenkrat ni.
rrr
18. jan 2010 15:22
Seveda se postavlja vprašanje kdo je bolj pokvarjen? Jaz ali ljudje, ki v 45 sekundah vejo, da jim točno taka omara neverjetno ustreza in so jo pripravljeni priti takoj iskat... Z VESELJEM podarim omaro nekomu za katerega vem, da je ne bo prodal naprej.
18. jan 2010 16:16
Oboji. Sam redno uporabljam portal, in niti enkrat ni prišel iskat nekdo ki mu to ne bi prišlo prav. zzak1977Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Mango cheesecake brez peke