24. dec 2012 8:09
Božični program z v.d. sinom. Predtem pa sem ga pocartal, malo poklepetal, nato je probal dvoje vrst jogurtovega peciva, saj dam na njegovo mnenje ZELO DOSTI (otroško brbončice ne lažejo, saj veste. Ni sprenevedanja ), nato sem dobil en + ter en -, tako da sem na pozitivni ničli. Tisto jogurtovo z koščki čokolade mu ni všeč (prvi otrok kateri tudi nima rad palačink s pravo čokolado ter lešniki/orehi ) in rajši seka po kosmičih ter sadnem jogortu . Ga bom že še dobil ma gratinirane palačinke, majkemi. Da vidi, kaj so SKUTINA NEBESA (aja, že v drugo je moja TETKA SKUTA zadela skuto v NULO. UAAA. Jutri dobi VELIKO MILKO THANK YOU + magnetek KRAVICO z NAPISOM NAJ NAJ SKUTARKA EVER )
Navadno jogurtovo pa mu je TOP.
Sedaj pa igranje igric, jaz pa brat eno dobro knjigo, pol pa v mesto (po presto ), po vrnitvi pa mamika za stedilnik, jaz pa z v.d. sinčekom okraševat.
Včeraj pogledali: E.T-ja, TINTINA ter KEKCA I.del.---mali bil navdušen. V Zagrebu nič od tega ni gledal. HVALABOGU, da je mojega kova
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---