Čiščenje tal

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

21. jan 2010 18:02

jampina je napisal/a:
PRIV,za v dnevno sem kupila ploščice,bolj mat, kot ne,ko so bile enkrat položene,sem začela pogrešati sijaj.Napotili so me v Mavrico po en premaz (tekočina) od Johenson § Johenson (?),imajo jo rifuzo,za 25m2 sem jo porabila ene 7 dcl ,sem pa 2x mazala.Niso sicer dobile viiisokega leska se pa vsaj svetijo,odstranjevalec kupš posebej. jampina
če imaš sesalec H2o, ne boš rabila nobenega odstranjevalca.... anitram1

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

21. jan 2010 19:52

Ne vem,ker ga še nimam,slišala sem ,da ni najbolj prijazen do fug ,med ploščicami,da napokajo in se krušijo.Mi je pa praktičen za videti in uporaba je simpl,v Neckermennu mi je padel v oči en rdeč 900w,pa še vedno premišljujem.......... jampina

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

21. jan 2010 21:01

sama sem si ga sposodila in se lotila čiščenja tal v mamini kuhinji, ki so bila nekaj dni prej namazana z loščilom in so bila v vsem sijaju, potem pa ne ravno..., para je naredila svoje.. anitram1

mbarbe  

član od: 16.12.2002

sporočila: 187

22. jan 2010 19:17

Za marmete uporabljam, po nasvetu polagalca ploščic, samo čisto vodo. Parket v glavnem sesam, saj mi je parketar rekel, da voda škodi parketu(torej zakaj bi se mučla). Če že je potrebno, potem rahlo vlažna krpa, sicer pa tako hodimo po stanovanju s copati. Ploščice v kopalnici Mr. Proper beli ali koncentrat NR plus od Just-a, ki ga razredčim. Slednje mi je zelo v redu, ker z njim lahko čistim vse razen lesa. Parket pa namažem s Pronto vosek. Sem pa ugotovila, da ni čistila "sjaj brez glancanja". Zato takrat na tla pomečem štiri krpe sintetične npr. od termoflisa in stanovalci (se pravi moja mladina), hodi s tem po prostoru in istočasno lošči parket.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti