15. jan 2010 13:10
Vendelina jr, imaš prav. Vem, da ni "nothing special", vendar ne bi rada zvenela kot ena razvajena barbika s ciljem po popolni postavi in številki "zero", ker se zavedam, da je na forumu veliko drugih uporabnikov, ki imajo mnogo večje težave (izgubiti 20,30,40 kg) in v primerjavi z njimi so moje težave minimalne. v bistvu mi ne bi bilo potrebno hujšati, saj baje ne izgledam slabo, ampak ne počutim se dobro. ni fajn biti cele dneve napihnjen in da te hlače nonstop tiščijo. teh 7 kil se mi je pa nabralo v pb. dobre pol leta, odkar sva s partnerjem na svojem... telovadim tudi že, komaj čakam lepo vreme, da grem na kolo. tako da tudi na tem področju delam na tem. pijem veliko (vsaj 1,5 do 2 litra, večinoma vode). res pa je, da nikoli nisem hujšala in je to zame novo. navadila sem se, da sladkarije nadomestim z jabolkom, pomaračno,itd. in sem zelo vesela, ker se po 14 dneh veliko bolje počutim, prebava se je izboljšala, nisem napihnjena, več imam energije,itd. čeprav je šla dol samo 1 kila. pa nič zato. bolje počasi kot hitro. hvala vsem pa uspešno pri vaših dietah vam želim. piči