knjige revije...

MIŠEL  

član od: 28.3.2009

sporočila: 65

tema odprta - 12. jan 2010 14:31 | ogledi: 2.656 | odgovori: 12

Pozdravljeni!

Ker zelo rada pečem in veliko stvari zelo rada sproban me zanima če ima kdo kakšne knjige ,revije.... odveč ki bi mi jih podaril ?

Zelo bi bila hvaležna

lp

MIŠEL

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

12. jan 2010 16:23

Misliš kuharske knjige in revije?

tulka

MIŠEL  

12. jan 2010 19:53

tulka je napisal/a:

Misliš kuharske knjige in revije?

[hrosc-rdec] tulka
ja to mislim ja MIŠEL

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

12. jan 2010 20:25

Bom kar tukaj vprašala, ker je že pač tak lep naslov, čeprav tole moje vprašanje ni v zvezi s kulinariko. Moji tašči, ki je že krepko v sedemdesetih, tile kratki dnevi in volčje noči ne sedejo najbolje. Pravi, da ji je obupno dolgčas. Nekateri smo po službah, drugi po šolah, na TV ne najde nič zanimivega, do branja knjig ji ni. Zadnjič pa je le prišla z željo na plan. Izredno rada bere revijo Lady, pa je ne kupuje (ne vem, zakaj ne ), mi pa tudi ne (jaz vem, zakaj je ne kupujem - mi ni zanimiva ). Torej, moja prošnja - če ima kdo kup starih Lady revij, ali bi ji jih bil pripravljen odstopiti? Kontaktirajte me po zs, prosim.

lp

cervus

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

13. jan 2010 6:58

Če slučajno ne boš prišla do revij, si jih lahko izposodiš v knjižnici, pa potem prebrane vrneš. Tiste čisto ta zadnje številke je včasih težko dobiti, ker so izposojene, ampak kakšen mesec in več stare številke pa so vedno "na zalogi". Vsaj v naši knjižnici je tako. Drugače pa ji lahko za pokušino še ponudiš revije podobnega žanra. Po knjižnicah je tega še pa še. Jaz v knjižnici preberem ogromno revij in časopisov, ampak take bolj resnega žanra. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

13. jan 2010 9:28

Hvala, mambica. Bom šla vprašat v knjižnico - res se nisem spomnila.

lp

cervus

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2740

13. jan 2010 9:50

misel, jaz imam nekaj revij odvec. Vec na ZS. LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

13. jan 2010 15:21

Kolikor uspem videti, se zelo izposojajo revije LAdy, Story, Obrazi itd. Mišel, tudi ti si lahko v knjižnici izposodiš kuharske revije. V naši imajo Dober tek, Kuhinjico, potem vse Lise (božično, čarovnijo okusa)... ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^

MIŠEL  

13. jan 2010 15:42

mambica je napisal/a:
Kolikor uspem videti, se zelo izposojajo revije LAdy, Story, Obrazi itd. Mišel, tudi ti si lahko v knjižnici izposodiš kuharske revije. V naši imajo Dober tek, Kuhinjico, potem vse Lise (božično, čarovnijo okusa)... ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
tukaj pri nas v knjižnjici nimajo nič kaj veliko izbire knjig,revij... MIŠEL

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

13. jan 2010 16:00

MIŠEL je napisal/a:
tukaj pri nas v knjižnjici nimajo nič kaj veliko izbire knjig,... MIŠEL
Ne zamerit, ampak to je pa kar malo hecno slišat:) Pri nas tudi nimajo ponudbe kuharskih revij, ampak pri knjigah se pa le najde kaj zanimivega. matilda

MIŠEL  

13. jan 2010 18:33

matilda je napisal/a:
MIŠEL je napisal/a:
tukaj pri nas v knjižnjici nimajo nič kaj veliko izbire knjig,... MIŠEL
Ne zamerit, ampak to je pa kar malo hecno slišat:) Pri nas tudi nimajo ponudbe kuharskih revij, ampak pri knjigah se pa le najde kaj zanimivega. matilda
Nevem iz kod prihajate ampak sem najdla knjigo od vandeline in od jami oliverja(neznam prav napisat ) v knjižnjici je vse skupaj 4 knjig od peke zanimivega je blo sam pri vandelini ampak knjige so tud zelo uničene popackane.... tako da se da tud kaj težko prebrat . MIŠEL

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti