Pozdravljeni!
Ker zelo rada pečem in veliko stvari zelo rada sproban me zanima če ima kdo kakšne knjige ,revije.... odveč ki bi mi jih podaril ?
Zelo bi bila hvaležna
lp
MIŠEL
Pozdravljeni!
Ker zelo rada pečem in veliko stvari zelo rada sproban me zanima če ima kdo kakšne knjige ,revije.... odveč ki bi mi jih podaril ?
Zelo bi bila hvaležna
lp
MIŠEL
12. jan 2010 16:23
Misliš kuharske knjige in revije?
tulka
12. jan 2010 19:53
tulka je napisal/a: |
Misliš kuharske knjige in revije? [hrosc-rdec] tulka |
12. jan 2010 20:25
Bom kar tukaj vprašala, ker je že pač tak lep naslov, čeprav tole moje vprašanje ni v zvezi s kulinariko. Moji tašči, ki je že krepko v sedemdesetih, tile kratki dnevi in volčje noči ne sedejo najbolje. Pravi, da ji je obupno dolgčas. Nekateri smo po službah, drugi po šolah, na TV ne najde nič zanimivega, do branja knjig ji ni. Zadnjič pa je le prišla z željo na plan. Izredno rada bere revijo Lady, pa je ne kupuje (ne vem, zakaj ne ), mi pa tudi ne (jaz vem, zakaj je ne kupujem - mi ni zanimiva ). Torej, moja prošnja - če ima kdo kup starih Lady revij, ali bi ji jih bil pripravljen odstopiti? Kontaktirajte me po zs, prosim.
lp
cervus
13. jan 2010 6:58
Če slučajno ne boš prišla do revij, si jih lahko izposodiš v knjižnici, pa potem prebrane vrneš. Tiste čisto ta zadnje številke je včasih težko dobiti, ker so izposojene, ampak kakšen mesec in več stare številke pa so vedno "na zalogi". Vsaj v naši knjižnici je tako. Drugače pa ji lahko za pokušino še ponudiš revije podobnega žanra. Po knjižnicah je tega še pa še. Jaz v knjižnici preberem ogromno revij in časopisov, ampak take bolj resnega žanra. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
13. jan 2010 9:28
Hvala, mambica. Bom šla vprašat v knjižnico - res se nisem spomnila.
lp
cervus
13. jan 2010 9:50
misel, jaz imam nekaj revij odvec. Vec na ZS. LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
13. jan 2010 15:21
Kolikor uspem videti, se zelo izposojajo revije LAdy, Story, Obrazi itd. Mišel, tudi ti si lahko v knjižnici izposodiš kuharske revije. V naši imajo Dober tek, Kuhinjico, potem vse Lise (božično, čarovnijo okusa)... ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
13. jan 2010 15:42
mambica je napisal/a: |
Kolikor uspem videti, se zelo izposojajo revije LAdy, Story, Obrazi itd. Mišel, tudi ti si lahko v knjižnici izposodiš kuharske revije. V naši imajo Dober tek, Kuhinjico, potem vse Lise (božično, čarovnijo okusa)... ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^ |
13. jan 2010 16:00
MIŠEL je napisal/a: |
tukaj pri nas v knjižnjici nimajo nič kaj veliko izbire knjig,... MIŠEL |
13. jan 2010 18:33
matilda je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Hoppy brioš