5. feb 2010 7:03
kristasvete je napisal/a: |
me zanima kaj ste vsi ki ste tako negativni naplošno v življenju dosegli očitna slovenska zavist vas je, pljuvajte še naprej in meni dvigujte ego kristasvete |
Svoj ego, če ti ga manjka, kar sama dviguj, krista.
Kaj smo dosegli v življenju? Marsikaj, predvsem pa to, da smo z življenjem zadovoljni. Da se imamo lepo, da se znamo skregati in odpustiti, da nas razveselijo drobne reči, da ne potrebujemo medijev za samopromocijo, ker je sploh ne potrebujemo, da ni pametno službenih in zasebnih stvari mešati.
Verjemi, ne zavidamo ti takega znanstva z njim, ali pa s kom drugim. Vsaj meni je malo mar, kaj kdo je, meni je mar, kakšen kdo je.
Omenjanega ne bom sodila, ker ga ne poznam, tebe tudi ne, ker te ne poznam, ti pa ne sodi nas, ki nas ne poznaš. Če misliš, da je uspeh to, da greš z enim takim tipom na kosilo ali kam že, prav.
Enkrat višje si nam v enem zapisu očitala, da smo anonimni, ti pa se upaš podpisati. Misliš, da se mi ne upamo? Samo vemo, kdaj in zakaj je pametno včasih biti anonimen.
Biti prepričan, da je enkdo tak, kot se kaže v nekem šovu pred kamerami, katerega namen je promocija taistega, no ja, ...verjemi, če hočeš.