Danes praznuje katarina k
11. jan 2010 0:19
Vse najboljše
stana
11. jan 2010 2:13
Vse najboljše, pa čim več časa za ustvarjalnost!
PS: Krasni tortici si naredila!
Mojca
11. jan 2010 6:41
Jaz sicer ne praznujem rojstnih dnevov, ker ne maram tovrstnih "ceremonij" , zato Katarini K in vsem ostalim clanom in clanicam, ki boste praznovali v letu 2010, ze vnaprej voscim veliko zdravja in dobre volje. Ce boste imeli to, boste itak imeli tudi vse ostalo. Srecno! lp
11. jan 2010 7:45
Katarika K, vse naj naj. Naj ti sonček sije vsak dan. Malčica
11. jan 2010 8:13
Katarina, čeprav z zamudo, pa toliko bolj iz srca (upam, da še sprejemaš čestitke ) ti voščim vse naj najboljše, vsega lepega! Želim ti še naprej mnogo ustvarjalnega navdiha! girica
11. jan 2010 12:34
Joj, jaz sem navskriž prebrala in je izpadlo, kot da Katarina K lovi Erazma ... in sem si rekla, ja od kdaj pa to, človek samo en vikend ne pogleda na računalnik, pa se že neumnosti dogajajo. Ajoj Katarina, vse najboljše in lepa ženska leta še naprej. Vendelina jr.
11. jan 2010 14:33
Katarina v mislih sem imela izdelke Grozdanke iz coolinarike. V njenem albumu sem videla torto in minjone na temo "srajca" pa še marsikaj drugega :) Sem pač mislila , da ti tudi "sline cediš" pri njej , kot to počnem sama :) krasjana73
11. jan 2010 16:44
ja sej sem tudi jaz iskala, ma pod albumu ne najdem pod Grozdanka nobenega albuma. maš kak link, da še jaz kako slinico spustim? Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
11. jan 2010 20:53
http://grozdanka.coolinarika.com/slike To je to..... Uživaj :) krasjana73 Sporočilo je spremenil(a) krasjana73 dne 11. 2010 20:54Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Metuljčki s paradižnikovo omako