neznan uporabnik
4. jan 2010 11:51
Včeraj sem gledala koncert Katalene po teve. Poskusila sem si predstavljati Vesno Zornik brez mejkapa a mi ni šlo prav dobro. Potem sem si poskusila predstaviti Meryl Streep z make upom Vesne Zornik. Ni šlo. Sem tudi že večkrat opazila, da so koga v stilski preobrazbi pokvarili s tistimi slikopleskarskimi posegi. Za moje pojme ne moreš vse malat na isti način, tako kot trenutna moda narekuje.. Sem šla enkrat iz štosa na en stilski stol..katastrofa! Niti me ni nihče pogledal, niti spregovoril z menoj, bili so zgolj naučeni gibi in tehnične poteze... in so mi namalali lička, čeprav moje ličnice tega ne potrebujejo, veke sem imela rjavkasto rdeče pobarvane (je bil tak trend), čeprav imam zabuhle podočnjake in sem zgledala kot da bi me ravnokar kdo treščil z levim ali desnim krošejem.. Z vizažistkinega stališča je bil posel profesionalno opravljen, pokazala je vso svojo razgledanost in izobraženost. A kaj morem, meni je pred leti nek homoseksualni profi pokazal in razložil ene par trikov in mi razložil zakonitosti, ki veljajo za moj karakter in mojo fizično podobo. Sploh bolj verjamem moškim kot ženskam v tem poslu. Se mi zdi, da oni bolj vedo, kaj bi radi od nas.. japaja