2. jan 2010 17:07
Kolegica Syu, zanima me , a moraš biti za ločevalno dieto ločen ? Ker , če je odgovor da, potem zame ne pride v poštev. Hvala za odgovor. LP hedonist
2. jan 2010 17:07
Kolegica Syu, zanima me , a moraš biti za ločevalno dieto ločen ? Ker , če je odgovor da, potem zame ne pride v poštev. Hvala za odgovor. LP hedonist
2. jan 2010 17:35
Tudi jaz razmišljam o tej ločevalni dieti. Če si jo že imela, me zanima kako je z izgubljenimi kilogrami. V koliko časa si jih pridobila nazaj. lp fridolinaneznan uporabnik
4. jan 2010 8:58
Pravijo, da ni pomembno, koliko in kaj pojemo med božičem in novim letom, ampak kaj in koliko med novim letom in božičem. ajda66
4. jan 2010 10:56
ajda66 je napisal/a: |
Pravijo, da ni pomembno, koliko in kaj pojemo med božičem in novim letom, ampak kaj in koliko med novim letom in božičem. ajda66 |
4. jan 2010 11:37
ajda66 je napisal/a: |
Pravijo, da ni pomembno, koliko in kaj pojemo med božičem in novim letom, ampak kaj in koliko med novim letom in božičem. ajda66 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Pivski kruh