zdravo!
za novo leto imam namen narediti mesno štruco vendar ne vem kakšno omako bi naredila zraven!prosim za pomoč, kajti nimam več veliko časa. Najlepša hvala že v naprej.
ursy&simi
zdravo!
za novo leto imam namen narediti mesno štruco vendar ne vem kakšno omako bi naredila zraven!prosim za pomoč, kajti nimam več veliko časa. Najlepša hvala že v naprej.
ursy&simi
29. dec 2009 20:52
Izvoli:
http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Mleta_pecen
Če ne maraš kocke, dolivaš z govejo juho, ki mora obvezno vsebovati kocko
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 29.dec 2009 21:38
29. dec 2009 21:43
anamarija1 je napisal/a: |
Izvoli: http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Mleta_pecen Če ne maraš kocke, dolivaš z govejo juho, ki mora obvezno vsebovati kocko Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 29.dec 2009 21:38 |
29. dec 2009 22:02
Zraven mesne štruce boš najbrž postregla neko prilogo, jaz bi, recimo, pire krompir. Zraven bi naredila omako iz buč ali pa kar kremno špinačo, recimo.
neznan uporabnik
30. dec 2009 7:59
Omaka je lahko iz gobic, ali pora, ali rumene kolerabe... Te omake so naravne, ni potrebno dodajati nobenih "kemikalij", pa so vseeno dobre. ajda66
30. dec 2009 8:08
Tudi iz sladkega zelja ali ohrovta se prilega.
kobra 1
30. dec 2009 8:45
Zraven Stefani pečenke jaz dostikrat naredim fižolovo omako:
drobno sesekljano čebulo prepražiš na olju (toliko za zastekli), dodaš česen, malo rdeče paprike (če želiš), zaliješ z bešamelno omako ali pa samo s kislo smetano, soliš, popraš, malo vegete in dodaš kuhan fižol. Preprosta, ampak zelo dobra omaka (že skoraj priloga).
30. dec 2009 9:13
vsem najlepša hvala za pomoč.odlolčila sem se, da bom naredila omako iz rumene kolerabe.Upam,da bodo moji gostje zadovolnji.Šeenkrat hvala vsem. ursy&simiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z bolonjsko omako
Svaljki s čemaževim pestom