tema odprta - 28. dec 2009 21:04 | ogledi: 9.834 | odgovori: 14
Kulinarični eksperti!
Rabim vašo pomoč pri izbiri jedilnika .
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>Na praznično kosilo sem povabila bodočo taščo z družino in class='poudarjeno'>n rada bi naredila nekaj posebnega. Za predjed bom naredila zapečene školjke - Jakobove kapice (moj lubi navija za to predjed in class='poudarjeno'>n rada bi mu ustregla)... potem pa kremasto juho iz paprike in/ali koruze, no pri glavni jedi nastane problem, vsaj meni se tako zdi. Ali lahko kombiniram morsko hrano in class='poudarjeno'>n meso? Nekako mi ne paše meso (gleden class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> na predjed), ribo pa ne bi rada pripravljala, ker jo tašča izvrstno pripravi in class='poudarjeno'>n ne bom vabilan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> na slabšo različico njene varijante :p.
Mogoče kakšne puranove rolice polnjene z sirom ali zelenjavo? V igri so še poljnjeni mošnjički (iz baze, samo meso bi zamenjala za mletega puran class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>na), piščanjčji žur (iz baze) in class='poudarjeno'>n puran class='poudarjeno'>n z sezamovo-mandljevi omaki. Ali vseeno dam vse od sebe in class='poudarjeno'>n probam z ribo v pečici?
Morem še povedati, da je večin class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>na povabljencev zelo spretn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>na v kuhinji.
Sladico bom pa že nekak ukomponirala.
Hvala in class='poudarjeno'>n praznični pozdrav!
manevem