29. dec 2009 8:07
Ponavadi pri žuljenju pomaga, če si nabaviš 1 številko večje...
jade
29. dec 2009 8:07
Ponavadi pri žuljenju pomaga, če si nabaviš 1 številko večje...
jade
29. dec 2009 8:44
jade je napisal/a: |
Ponavadi pri žuljenju pomaga, če si nabaviš 1 številko večje... jade |
No, no, spet nekaj pametnegain kot se za Kulinariko spodobi...dobra volja!
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 29.dec 2009 08:45
29. dec 2009 9:11
ežoj je napisal/a: | ||
A se to na koga konkretno nanaša, ali je pa tako, splošno. ežoj |
29. dec 2009 9:43
anamarija1 je napisal/a: |
Točno tako Atina jaz raje kuham, kuham in kuham, ko, da dvakrat preberem svoj blog, in bom s kuhanjem še v nadaljevanju vadila, zato sem TULE! |
No, jaz recimo vedno, tudi ko kaj že oddam, preletim (ne ravno preberem) in ponavadi najdem še kako malenkost, ki jo treba popraviti - kakšna spuščena črka, vejica ...Mi je ostalo od šole, ko sem si vedno rezervirala nekaj časa za pregled testa, preden sem ga oddala.
Zato pri mojih prispevkih tako pogosto piše 'sporočilo spremenil/a Atina dne, ura'
Atina
29. dec 2009 9:50
Vendelina jr. je napisal/a: |
...................................................................... ....................................................................... Tule smo ljudje različnih provininec. In eni v svojem resničnem življenju moramo pišemo čisto resne teksteVendelina jr. |
Vendy, zdej sm pa mau žleht - ne pa nisem, ampak je res zanimivo, da velikokrat človek pred oddajo teksta le-tega še enkrat preleti in kljub temu se mu zgodijo takšne nerodnosti.
rrr
29. dec 2009 9:54
Vendelina jr. je napisal/a: | ||||
|
Občutek imam, da to "morda" leti name, saj ravno jaz delam te napake.
Bom pa pisala v italijanščini! Mogoče ti bodo tako moji blogi berljivi.
Tako kot so meni tvoji blogi neberljivi zaradi tujk, ki so včasih nepravilno uporabljene in vseeno veselo pišeš in jih vtikaš vsepovsod, dovoli, da tudi sama veselo pišem tako kot meni paše!
Anamarija
29. dec 2009 10:02
Pa dajte, no ...
Blanchy
29. dec 2009 10:23
Ma Blanchi, tiha bod no, a ne vidiš, da se lepo razvija ( polna luna in te zadeve ), moramo počakat do perja, pol se bo vse umirilo.
ežoj
29. dec 2009 10:23
Atina, hvala!
Opozarjam vas, da bom temo zaklenila, če boste začeli žaliti en drugega. Ne glede na to, kdo koga.
moderatorka tulka
29. dec 2009 10:25
Jaz tudi želim vsem srečno novo leto OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Pirini svaljki s pršutom