7. feb 2012 20:09
Rimljanka, vrabčki so, somo jih zebe, pa so zeleni.
zeta
7. feb 2012 20:09
Rimljanka, vrabčki so, somo jih zebe, pa so zeleni.
zetaMygrace
sporočila: 6506
7. feb 2012 20:13
Letos pri nas veliko kosov, malo manj vrabcev, še manj vran, sem in tja kakšna sraka, siničk pa nič
Mygrace
7. feb 2012 20:29
Ja,zelenčki so .Čeravno jim tule rečejo kar olivčki ;).
Je pa vrabcev veliko več kot ostalih,vendar so se zgleda tule sramežljivo umaknili ;) .
Kos pa je našel svojo malico kar na kompostu ;) .
Opažam pa še neke druge ptice,vendar so precej plašne in takoj pobegnejo ko zaznajo kakšnega za oknom.
Siničke pa so pri nas na lojnih pogačah.So se nam kar lepo porazdelili po vrtu ;)
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/
8. feb 2012 10:28
Pri nas je letos tudi zelo malo vrabcev...največ siničk,nekaj plavčkov kakšen menišček se najde vmes...2 kosa pridno kljuvata jabolka, pa ogromno ščinkavcev je letos, pa detelej in en zelenec...
Roncolino
11. feb 2012 13:36
Evo, prišla taščica!!!! Po več kot petih letih!!!!! Še je upanje za Zemljo!!!!! (dobr, mal pretiravam, ampak te luštkane ptičke sem res pogrešala!)
lp
cervusMygrace
sporočila: 6506
11. feb 2012 13:46
Ti kar pretiravaj, Elaphus!
Prihodnost Zemlje ni v BDP-ju itak!!
Mygrace
11. feb 2012 15:55
O, pri nas je taščica vsako leto, hrano pa pobira vedno le po tleh. Sem jih pa zadnjič videla tudi v Ljubljani, prav na vhodu v poslopje Oddelka za biologijo, na prav tak zimski dan kot je današnji.
rimljanka
13. feb 2012 8:12
Pri nas jih je kar nekaj,še ena ptička,ki ji ne vem imena je začela jesti goji jagode,ki so ostale na grmu.Tako,da so gojike vsaj za nekaj dobre:)
antonija7
13. feb 2012 15:12
pri nas je tudi polno kosov, siničk in mislim da sem opazila tudi šoje... :)
mojcazala
14. feb 2012 21:16
Naše ptičke so se že tudi namnožile. Celo brinovko imamo, ker je še grozdje na brajdah, pa to kljuva. In detelj se nam obeša po lojnih kroglicah.
yulchi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)