Kateri bosch izbrati?

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

16. dec 2009 13:04

Vsekakor je bolje, če je večja posoda. Odvisno je pa tudi od tega, kaj od stroja zahtevaš. No, jaz imam Boscha s 600 W in sem z njim zadovoljna.

Atina

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

16. dec 2009 13:09

Prostornina posode je enaka, le da pri 46R1 piše prostornina tekočine, ki jo lahko miksamo (npr. 1 liter smetane, da ne šprica ven), pri 47R1 pa je navedena dejanska prostornina posode. (imam mum 46R1 in sem šla iz firbca točit vodo v posodo in sem jo nalila točno 3,9 litra). Razlika v moči motorja sicer ni tako velika, vendar bi jaz vseeno izbrala močnejšega. Jaz sem z mojim mumom zelo zadovoljna in že tri leta dobesedno gara v moji kuhinji;) matilda

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

16. dec 2009 13:35

Jaz bi se odločila za močnejšega oziroma sem se, ko sem ga kupovala. Loni Makaroni

matilda  

16. dec 2009 14:12

Prostornina 1 liter pomeni, da lahko v njem stepaš 1 liter smetane, ne da bi se smetana ven polivala. Kjer pa piše prostornina 3,9 litra, pa to pomeni dejansko prostornino posode, do roba. Tejle mumi na slikah imajo vsi enake posode, le prostornina je izražena drugače - pri enem dejanska, pri drugem pa uporabna. matilda

*petra*  

član od: 18.1.2007

sporočila: 171

16. dec 2009 14:15

O, šment, jaz sem pa mislila, da imajo eni večjo posodo. To bi mi ful prav prišlo, he he he. Še nekaj, ali so boljše te kovinske posode ali plastične in ali je možno dokupiti samo posodo, če recimo stepam beljake in rumenjake, ne rabim beljakov v drugo posodo stresat? *petra*

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

16. dec 2009 14:22

Jaz imam kovinsko posodo, dokupila sem še plastično (lahko kupiš tudi kovinsko, a je precej draga). Plastična za tak mum je cca 8 €.

Katera je boljša, hm, obe sta dobri. Obe lahko pereš v pomivalnem (pa če imaš plastično, tudi če jo nekako uspeš uničiti, te srce ne boli, ko greš kupiti drugo, ki stane kot kila sira). No, kovinsko težko uničiš, res pa je, da se malce pozna uporaba kovinskih pripomočkov (vidne so kake črtice, ki pa niso toliko moteče).

Atina

matilda  

16. dec 2009 16:05

Atina je napisal/a:

Jaz imam kovinsko posodo, dokupila sem še plastično (lahko kupiš tudi kovinsko, a je precej draga). Plastična za tak mum je cca 8 €.

Katera je boljša, hm, obe sta dobri. Obe lahko pereš v pomivalnem (pa če imaš plastično, tudi če jo nekako uspeš uničiti, te srce ne boli, ko greš kupiti drugo, ki stane kot kila sira). No, kovinsko težko uničiš, res pa je, da se malce pozna uporaba kovinskih pripomočkov (vidne so kake črtice, ki pa niso toliko moteče).

Atina
Tudi jaz sem dokupila plastično in se strinjam z vsako besedo:)) matilda

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

16. dec 2009 21:21

Kot sta ti že Atina in Matilda povedali, posode so prostorninsko enake, moja je kovinska sem zelo zadovolna,

če bi mi finance dopuščale bi si takrat kupila še močnejšega( moj ima 650 W). Če nimaš pomislekov glede nakupov po internetu, so v tujini bistveno cenejši. Moj je bil tukaj 209€, v Avstriji po sem dala zanj 127€.

mizarka(http://mizarka.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti