21. nov 2009 22:07
Lea...sicer offtopic...pa vseeno...na kater fax hodiš? blossom
21. nov 2009 22:07
Lea...sicer offtopic...pa vseeno...na kater fax hodiš? blossom
21. nov 2009 22:20
mamamia je napisal/a: |
Jaz se pa sama s tem zafrkavam in delam male okraske iz marcipana, ki ga seveda obarvam, da se sklada z barvo glazure na piškotu. Imam čisto majčkene modelčke za izrezovanje različnih oblik in s tem potem izgubljam čas ...
Mislim pa, da bi Pitončica lahko imela kaj na zalogi, nekaj dni nazaj je na forumu objavila,kaj vse ima. Mamamia mamamia |
Pa na žalost tega nimam
mam pa perlice, bleščice, prah ...
lp
Pitončica
21. nov 2009 22:51
Tudi jaz uporabljam marcipan, ga barvam in potem z modelčki režem. Dalo bi se pa tudi s tičino. cukrpekrca
22. nov 2009 8:14
pa iz sladkorne mase tudi. Sladkor v prahu, malo beljaka in limonin sok. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
22. nov 2009 8:30
Tile srčki imajo morda 0,5 cm premera. Tako majhnih modelčkov pa menda nimate......
rimljanka - zasebno mnenje
22. nov 2009 8:51
J obstajajo tudi taki mali modelčki. za mini rožice in take mini srčke. Pol ga pa odtisneš v spužvico. Če se ne motim stane v pekarni Vrhnika 10e. Sta pa dva ali trije taki pripomočki za odtisnit te male srčke. ta mali modelček je še celo manjši od teh malih srčkov, za katere sprašuje. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
22. nov 2009 13:18
Bi bili srčki, ki se dobijo pri Dr.Oetkerjevem pudingu, preveliki? gordana
22. nov 2009 23:36
Take majhne srčke imajo v trgovini Butlers in v Intersparu v Qlandiji v Kranju.LP barbara4
23. nov 2009 7:11
Joj, to je pa čisto predaleč:) Bom šla pogledat v Butlersa v Supernovi v LJ:) l e aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo