Pozdravljeni.Zanima me, kje bi se dalo dobiti strojeno ovčjo kožo .Iskala sem po internetu ne dobim nič pametnega.Prosim za pomoč. Lep pozdrav.
adalbert
Pozdravljeni.Zanima me, kje bi se dalo dobiti strojeno ovčjo kožo .Iskala sem po internetu ne dobim nič pametnega.Prosim za pomoč. Lep pozdrav.
adalbert
19. nov 2009 20:16
Če misliš " krzno " imajo v Ikei v Celovcu.
ežoj
19. nov 2009 20:24
Pa na tržnicah, se mi zdi. Okoli Brežic - so imeli pred nekako desetimi leti, zdaj pa ne vem, če je še.
lp
cervus
19. nov 2009 20:51
Mesarija Arvaj v Britofu pri Kranju.
Lijana
19. nov 2009 21:34
če si blizu primorske oz. notranjske... Kmetija Štemberger iz Vrbice pri Ilirski Bistrici ima strojene ovčje in kozje kože, Milharčič iz vasi Parje pri Pivki pa ovčje... LP Staša
20. nov 2009 0:04
Prodajajo jih tudi v Mercator pohištvu, kjer prodajajo preproge. lipa1neznan uporabnik
20. nov 2009 9:26
V Ljubljani na glavni tržnici. japaja
20. nov 2009 9:28
Skratka: imajo vsepovsod.
ežojneznan uporabnik
20. nov 2009 9:33
Če pomisliš koliko ovc... , potem resnično vsepovsod japaja
20. nov 2009 9:50
Pozdravljena! Ovčjo kožo lahko dobiš na ljubljanski tržnici. Jaz sem jo kupila pred 3 leti in plačala 25 E. Imaš z simpatičnim repkom ali brez. Gospa prodaja goveje, konjske in seveda ovčje kože. Vsakodnevno je na tržnici. Lep pozdrav! Slavonka Slavonka
21. nov 2009 0:26
Vsako prvo soboto v mesecu (od 8. do 13. ure) na vaški tržnici v Komnu na Krasu.
MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Milijonska juha