Pozdravljeni!
Vsako leto gremo v Izolo na praznik kakija, leto pa to žal ni bilo mogoče. Ve kdo mogoče, kje bi se kaki še lahko kupil, saj ga imamo zelo radi.
Hvala in lep pozdrav!
Romanad
Pozdravljeni!
Vsako leto gremo v Izolo na praznik kakija, leto pa to žal ni bilo mogoče. Ve kdo mogoče, kje bi se kaki še lahko kupil, saj ga imamo zelo radi.
Hvala in lep pozdrav!
Romanad
19. nov 2009 10:50
Tebi najbližje zanesljivo na celjski tržnici.....
rimljanka - zasebno mnenje
19. nov 2009 12:39
Trenutno so v Tušu v akciji :) Zelo dobri - preverjeno mala miska
19. nov 2009 13:01
Še bolje pa je , da se odpraviš tja, kjer raztejo in jih je največ, bodisi na Kras ali Primorsko. Boš mela lep izlet, izbrala si boš najboljše kakije, videla boš kje so zoreli ,pa še cenovno je to ugodno. LP hedonist
19. nov 2009 13:13
Pozdravljeni, doma imamo še kar nekaj kakija, ki ga ugodno prodamo. Če kdo želi, naj se javi na zasebno pošto. LP strukelck
20. nov 2009 11:04
Strukelck, odpri ZS. hedonist
1. nov 2010 21:53
Ojla.
Ali ne najdem ali pa ne znam najdet.
Me pa zanima, če se da tale kaki tudi predelat v kako teko varianto za v hribe. Takole malo oplemenitit, kot naprimer borovničke ali pa višnje?
Matjaž
1. nov 2010 22:16
Jaz bi v hribe raje vzela sušene kakije, hjoooj, meni je tega dobrega sadja takooo škoda za žganje Tudi sliv, na primer.. oprosti, ne spada k odgovoru Sicer pa google vrže nekaj zadetkov ven na "kakijevo žganje", a kot prodajane izdelke, ne receptov. Zgleda, da je stvar možna, se bo sigurno kdo našel, ki bo kaj vedel perpetua
2. nov 2010 10:14
Kaj bi kdo vzel sabo v hribe je širok pojem. Od sušenega sadja imam najraje dobre domače salame. Da je pa kakega sadja škoda za v žganje smo pa že veliko komentirali.
Pa vseeno hvala. Bom še malo počakal, saj še niso prezreli.
MatjažKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Ocvrtki s sirom in salso verde