19. nov 2009 8:18
ežoj
19. nov 2009 8:18
ežoj
19. nov 2009 8:23
kleo je napisal/a: |
Uh, kako mi je žal da nisem mogla gledat. Bravo naši ! Kje so sedaj tiste vedeževalke, ki si še včeraj zvečer pred tekmo niso upale povedat rezultata ? oziroma je bila zelo v dvomih kleo |
Glih za okus, saj bodo še posnetki:
Mojca
19. nov 2009 8:37
Kaj se je zgodilo...Kakšna tekma...Kje je bila tekma
rrr
19. nov 2009 8:38
Ah, joke......BRAVO NAŠI .......
rrr
19. nov 2009 9:04
petkica je napisal/a: |
Vem, da ne spada sem, ampak - NAŠI SO PREMAGALI RUSE |
19. nov 2009 9:11
Mi v Mb pa smo imeli obsedno stanje, zaradi vseh tistih oligarhov in Medvedeva and co...
Ali, zmagali smo pa le. seveda, saj tekma je bila v MB, da se malo hvalimo, no....
Mamamia
mamamia
19. nov 2009 9:12
Tako kot sem bila včeraj evforična,pa že dolgo ne.Tudi par solz sreče je priteklo.Sicer nisem nek navdušenec za nogomet,ampak v tem času ko so se naši kot levi borili za vstopnico na svetovno prvenstvo sem to postala.Še moji doma so presenečeni nad mano,ker sem(poTVju)spremljala vse njihove tekme. Vse čestitke fantom in seveda tudi njihovim trenerjem. kalciclneznan uporabnik
19. nov 2009 9:27
Bravo, lupčka, cmokcmok, mmwa....!! Tist Pahorjev karirast šal pa pustmo.... japaja
19. nov 2009 9:28
V Mariboru je bilo včeraj noro.Sem glih na taki lokaciji doma,da celo noč ni bilo miru,ker so avti trobli,navijači so peli,ampak jim je oproščeno,ker je bilo nooooroooo,zmaga naših.Moj je bil na tekmi in pol od vznemirjenja celo noč ni mogel spat No,jaz pa sem vidla kak so peljali ruskega predsednika.To pa tudi ne vidiš vsaki dan.
čestitam Keku,ker na začetku smo dvomli v njega,pa se je izkazal za pravilno izbiro in čestitke našim fantom za borbeno igro do konca.
tejčika
Sporočilo je spremenil(a) tejčika dne 19.nov 2009 09:31
19. nov 2009 9:33
Bravo nasi! Tekma, da dol pades!!! Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Poširane hruške