18. nov 2009 20:05
Otilija Kok to stane prosim syu
18. nov 2009 20:05
Otilija Kok to stane prosim syu
18. nov 2009 20:11
Imam jo že kar nekaj časa - dve leti, mogoče še več. Cena je bila kar visoka, se ne spomnim natančno, samo nakup se je splačal, zato sem pozabila . Otilija
18. nov 2009 20:16
v ikei prodajajo tako fajno desko, ki paše na kuhinjski pult. žal ne najdem na internetu tega izdelka, da bi vam pokazala za kaj gre. Je pa super, ker ni potem problema kje shranjevat in je zmeraj pri roki. mala miska
18. nov 2009 20:19
Otilija je napisal/a: |
Imam silikonsko podlogo mer 60 x 45 cm, bila pa je kupljena v Merkurju. Se odlično obnese. Otilija |
Enako, super mi je. Stane pa okrog 20 €, se mi zdi, vendar se splača.
lp
cervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 18.nov 2009 20:19
18. nov 2009 21:25
Še link in fotografija: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/300871 veverica
18. nov 2009 21:29
Veverica, hvala. RadaJem
18. nov 2009 21:37
Ta iz Ikeje je za testo definitivno premajhna. O.K. je pa za čebulo in zelenjavo. Sem jo imela.
Pozdravček!
18. nov 2009 22:08
ja, tale iz ikeje je super. stane 7 evrov. je pa taka težka, masivna, samo za valjat pa res malo majhna bannanna_v_slo ;)
19. nov 2009 0:03
Odgovor, zakaj na mizi namesto na pultu: meni je pult za mesenje, valjanje ipd. previsok, miza pa je ravno prav visoka.
Silikonska podlaga bo verjetno prava odločitev, čeprav jaz se prav tako ne ločim od lesene deske.
Atina
19. nov 2009 0:17
Atina je napisal/a: |
Odgovor, zakaj na mizi namesto na pultu: meni je pult za mesenje, valjanje ipd. previsok, miza pa je ravno prav visoka. Silikonska podlaga bo verjetno prava odločitev, čeprav jaz se prav tako ne ločim od lesene deske. Atina |
Če moram karkoli miksat, gnest ipd., dam posodo vedno v umivalnik. Na to foro sem prodala eno hišo
Naši pulti se mi zdi, so višji kot Evropski.
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Jajčevci s sirom na veganski način