Makaronov, raznih žgancev, kruha in kruhovih knedlnov smo se zraven golaža že naveličali. Ima kdo kakšno'>no idejo.
Matjaž
Makaronov, raznih žgancev, kruha in kruhovih knedlnov smo se zraven golaža že naveličali. Ima kdo kakšno'>no idejo.
Matjaž
17. nov 2009 10:53
Rahli kvašeni štruklji, z dodatkom ajdove, kostanjeve, pirine moke, z nadevom (zelenjavnim, skutnim, mešanim) ali brez njega. lp, proxima
17. nov 2009 10:53
Polenta je itak najboljša . minja
17. nov 2009 10:57
minja je napisal/a: |
Polenta je itak najboljša . minja |
17. nov 2009 11:04
Krompirjevi svaljki (njoki).
Atina
17. nov 2009 11:05
Krompir v kosih, pire, ali pa svaljki.
gobica1402
17. nov 2009 11:06
Polenta, bela polenta, ajdova kaša (ta gre odlično zraven), ješprenj ... lp booris
17. nov 2009 11:09
Kuskus, skutni žličniki.
Ampak ni ga čez polento ali bel kruh. Mamamia
mamamianeznan uporabnik
17. nov 2009 11:19
Štrudel iz skute in pora, slan sirov, špinačni, kakršen koli "štrudlov burek" oziroma njegovi ostanki se fino priležejo h golažu...tudi vaseršpoclni, magari zdrobovi žličniki.. tudi že hladne ostanke jabolčnega štrudla smo servirali z golažem, njami! (pod pogojem, da ni bilo preveč sladkorja in cimeta).. Sem se pomnila ob tej priliki, kako smo navdušeni nad eksotično(?) hrano? V raznoraznih restavracijah, ob posebnih(!) priložnostih jemo sladko kislo, nežno pekoče, mrzlo toplo...., meso z medom in limono, čilijem in čokolado....? Evo, poskusimo štrudel z golažem, jaz sem ga poskusila in moram povedat da je okej! japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi