Opravičilo

Krofo  

član od: 14.11.2009

sporočila: 2

tema odprta - 14. nov 2009 16:53 | ogledi: 1.565 | odgovori: 6

Se opračujem, če je bila moja prejšnja tema narobe interpretirana (glede hladilnika). Niti na kraj pameti mi ni prišlo, da bi s tem delal reklamo. Hotel sem samo mnenje v zadnjem trenutku in to je vse. Sem se pa odločil za vaš forum, ker se mi zdi, da lahko dobim informacije in mnenja iz prve roke.

No, hvala vseeno

lp, Matej

Krofo

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

14. nov 2009 17:19

Upam, da nisi zameril in da boš forum še naprej obiskoval. Moraš pa razumeti 'kogar je pičila kača, se boji zvite vrvi' in v bližnji preteklosti smo tule imeli podobne primere oglaševanja. Morda si ti res s popolnoma drugimi nameni postavil temo, a kako naj moderatorji to vedo?

No, takega hladilnika nimam, sem pa z vsemi izdelki tega podjetja, kar jih imam, zadovoljna.

Atina

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

14. nov 2009 17:21

Točno tako, kot je rekal Atina. Zato tema ni izbrisana, ampak samo zaklenjena in ti vsak, ki želi, lahko piše na ZS.

Krofo  

član od: 14.11.2009

sporočila: 2

14. nov 2009 17:49

Verjetno bi tudi sam odreagiral na podoben način, če bi imel kdaj podobne neprijetne izkušnje. In ne, verjemte, da se me ne boste kar tako rešili. Vaš forum mi je preveč všeč :). Tudi jaz imam par Boschevih reči doma in tudi nisem imel nikoli problemov. Ravno zato sem pomislil, da bi lahko nabavil njihov hladilnik. Ker mislim, da je precej uveljavljena znamka pa tudi kvalitetna. Krofo

Vanilija  

član od: 18.8.2005

sporočila: 208

14. nov 2009 18:31

Krofo, potem se ti tudi jaz opravičujem za moj nesramen odgovor. Prepričana sem bila, da zopet nekdo na veliko oglašuje, ker je kar tipično za prikrite oglaševalce, da se na novo prijavijo na Kulinariko in takoj "sprašujejo" po nekih izdelkih in še objavljajo linke do njih. No, potem običajno ni več glasu od njih. S tem hladilnikom v resnici žal nimam nobenih izkušenj, upam, da ti bo dobro služil. Vanilija

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

14. nov 2009 18:48

Drugač, tega hladilnika tudi jaz nimam, menim pa, da so danes vsi hladilniki ( po tehnični plati ) " glih ". Vsi padejo v energijski razred A, tudi čas shranjevanja v primeru, da zmanjka elektrike je nekam " glih ", manj ali več vsi imajo vgrajene kompresorje Danfos ( iz Črnomlja, se mi zdi ), torej zberi takega ki ti je dovolj velik, da zadovolji tvoje potrebe ( z ali brez zmrzovalnika ) in, ki ti je po zunanjosti  in/ali  notranjost všeč.

A ja: dobrodošel na kulinariko.

ežoj

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

14. nov 2009 19:26

Krofo, sem ti poslala na ZS.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti