Živjo! Zanima me kako hitro po odprtju je treba tofu porabiti?
Hvala;)
l e a
Živjo! Zanima me kako hitro po odprtju je treba tofu porabiti?
Hvala;)
l e a
11. nov 2009 10:17
Meni se je to zgodilo (da se je pokvaril, torej dobil čuden vonj in barvo) po nekaj dneh, sem ga pa shranila v hladilniku, zavitega v folijo. Od takrat ostanek preprosto zamrznem in ni več problemov. Za našo družino običajno porabim pol 250g zavitka za en obrok, tako da mi praktično vedno ostane. Če ga torej ne misliš porabiti v par dnevih, kar v skrinjo z njim. lenka
29. dec 2009 11:37
l e a je napisal/a: |
Živjo! Zanima me kako hitro po odprtju je treba tofu porabiti? Hvala;) l e a |
29. dec 2009 11:50
l e a je napisal/a: |
Živjo! Zanima me kako hitro po odprtju je treba tofu porabiti?Hvala;)l e a |
Po moje, takoj ko ga kupiš, ga tudi porabi, daj mačkam ali cucku. Za ljudsko prehrano itak ni.
ežoj
29. dec 2009 12:00
ežoj je napisal/a: | ||
Po moje, takoj ko ga kupiš, ga tudi porabi, daj mačkam ali cucku. Za ljudsko prehrano itak ni. ežoj |
11. jan 2010 15:11
ežoj .. kot pravi terakota, hraniti v posodi s pokrovom v slanici, tako dolgooo počaka, čeprav pri nas ga hitro porabimo, ko ga odpremo Lee Ann
11. jan 2010 15:38
A ga je kdo poskusil zamrznit?
11. jan 2010 15:55
tudi, brez posebnosti. Zamrznila sem cel kos, ker sem vrečko odprla, slanico porabila za omako, pa nobene male posodice nisem imela prazne, da bi ga v novo slanico dala, zato pa hop v vrečko za zamrzovanje, v zmrzovalnik.. Zvečer pred dnevom, ko sem ga uporabila, sem ga vzela iz zmrzovalnika, dala iz vrečke v posodo in v hladilnik. Naslednji dan, ko sem ga rabila je bil lepo odtaljen, pa še nekaj slanice se je med taljenjem nabralo. Razlike med svežin in tem nisem opazila. Po moje bi bilo ok.. Lee AnnKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Srbski pasulj