13. nov 2009 11:53
Anamarija, jaz te ne poznam tako jeznorito, kolikor te poznam, ti si ena prijazna oseba, po moje si taka edino ob petkih, pa še trinajsti mora bit.
So dve različne stvari: ena je, da nekdo žali, druga pa je, da je nekdo užaljen in pogosto se zgodi, da te dve stvari niso povezane. Se pravi, jaz nekaj napišem, z namenom, da naredi dober vtis ( recimo ) nekdo je pa na to užaljen. Lahko se zgodi ( pa v mojem primeru ne ), da hočem bit žaljiv do nekoga, pa je un lahko užaljen ali pa tudi ne ( pa je lahko užaljen nekdo ta tretji ).
Hočem pa povedat: naša Vendy ( seveda je naša, saj kulinarika ne bi bila to kar je brez naše Vendy ) ima to lasnost ( pa ne vem, ali je naravno obdarjena, ali se v tem izučila ), da nam nastavi ogledalo. Mi pa gledamo in se velikokrat jezimo na njo, in smo užaljeno, ona pa le ogledalo drži, interpretacija je naša ( mater, del me čaka, tam se mi orodje greje, jaz pa tukaj zgubljam čas ).
Anamarija: saj ti je čisto prav povedala, a nisi sama do zdej ugotovila koliko si O.Kej, kaj se boš še sama poniževala in čutila užaljeno. Ti praviš, da nisi nikomur fovš. Blagor tebi, pomeni, da si zadovoljna s sabo. Jaz sem fovš: tebi, ker imaš tako lepe recepte, pa tako lepo poslikaš, pa tako lepo poslikaš postopek izdelave ( tebe sem hotel posnemat z enimi melancani ), pa sem fovš dragički na njenem albumu, pa stani, pa jade pa...................... ne nazadnje naši Vendy, ko zna tako lepo napisat ( nastavit ogledalo ) kot jaz ne bom znal nikoli.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 13.nov 2009 11:55