9. nov 2009 21:04
Hvala vsem!!! Točno to je bilo! Tisto majhno luknjico pa zagledaš šele, ko posvetiš z baterijo...smo spucali in eden že dela kot nov...hvala še enkrat:))) terakota
9. nov 2009 21:04
Hvala vsem!!! Točno to je bilo! Tisto majhno luknjico pa zagledaš šele, ko posvetiš z baterijo...smo spucali in eden že dela kot nov...hvala še enkrat:))) terakota
9. nov 2009 21:37
Super. Zdaj pa veselo na kuhanje. dixi
9. nov 2009 22:43
Kako malo je včasih treba......
rimljanka - zasebno mnenje
10. nov 2009 7:35
Ponavadi imajo plinski stedilniki tudi varovalo, da se plin zapre, ce slucajno plamen ugasne. Ne vem, sicer, kako to deluje, ampak ce je kakorkoli povezano s temi sobami, potem je verjetno bolje, da vanje ne drezamo. slepakura
10. nov 2009 10:18
terakota, me veseli, da si uspela. Moj štedilnik počiva v kleti, ker imam v tem stanovanju zdaj steklokeramiko, sem že mislila, da bom šla v klet pogledat... v 4-ih letih kar sem ga imela sem dvakrat tisto luknjico z iglo spucala, pa enkrat pri mami, ko ji je slabše gorelo. Tak da, ko veš kje in kak, se na hitro reši. klavdija
10. nov 2009 10:59
klavdijaB je napisal/a: |
terakota, me veseli, da si uspela. Moj štedilnik počiva v kleti, ker imam v tem stanovanju zdaj steklokeramiko, sem že mislila, da bom šla v klet pogledat... v 4-ih letih kar sem ga imela sem dvakrat tisto luknjico z iglo spucala, pa enkrat pri mami, ko ji je slabše gorelo. Tak da, ko veš kje in kak, se na hitro reši. klavdija |
30. nov 2009 12:48
Evo, zadnjič ste mi tako lepo pomagali, da se na vas obračam še drugič in sicer me zanima kaj v štedilniku bi lahko bilo, da se na bivšem porabi plin v treh mesecih, na drugem pa v mesecu ali manj s tem, da se sedaj kuha manj, ne več!?! Če ima kdo kakšen nasvet bo več kot dobrodošel! hvala! terakota
30. nov 2009 17:53
mogoče na to vpliva tudi višina mreže, tako je vsaj pri meni, saj voda v isti posodi in v isti količini zavre dosti kasneje kot pri moji mami, ki ima mrežo kak milimeter nižje, tako, da verjetno ponucam tudi na ta račun kaj več plina. anitram1
30. nov 2009 18:36
anitram1 je napisal/a: |
mogoče na to vpliva tudi višina mreže, tako je vsaj pri meni, saj voda v isti posodi in v isti količini zavre dosti kasneje kot pri moji mami, ki ima mrežo kak milimeter nižje, tako, da verjetno ponucam tudi na ta račun kaj več plina. anitram1 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Pasta iz ingverja in česna