9. nov 2009 12:59
Ne vedno, jaz uporabljam eno supersko, ki je pakirana enako kot margarina. Se mi zdi boljše, ker tiste kocke, sploh, če ne potrebuješ cele, je kar malo nepraktično lomit/rezat. s0ncek*
9. nov 2009 12:59
Ne vedno, jaz uporabljam eno supersko, ki je pakirana enako kot margarina. Se mi zdi boljše, ker tiste kocke, sploh, če ne potrebuješ cele, je kar malo nepraktično lomit/rezat. s0ncek*
9. nov 2009 19:58
Men je najboljša Manner. Lakica
9. nov 2009 20:06
Vendelina jr. je napisal/a: |
Karlinka, kokosova maščoba je v formatu kompresiranih kock in potem za tistih 10 dag odlomiš eno kocko in deluje. Vendelina jr. |
Kje si to videla, Vendy, prosim?
tulka
9. nov 2009 20:17
Kupujem kokosovo mast (napotile so me pa na ta produkt kolegice s tega foruma), ki se nahaja na sosedovih policah z zdravo in oh-in-sploh ta pravo hrano in tam je ta maščoba komprimirana podobno kot kuvertura iz bele čokolade in potem nalomiš in to je to. Vendelina jr.
9. nov 2009 20:20
Vendelina je verjetno tole imela v mislih:
Pozdravček!
9. nov 2009 20:21
Hvala lepa!
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajska rdeča curry pasta
Jabolčne rožice