2. nov 2009 11:21
No... poročam o nakupu. Sem šla v Celovec, potem pa tudi do Gradca, in k sreči nabavila vse nujne, beri visoke, elemente. In se še enkrat prepričala, da navedba, da je nekaj v zalogi (oz. da bo, če gre verjeti internetu, v zalogi, ) ni nujno tudi res več na policah, ko se po Ikeini nakupovalni poti iz razstavnega dela spustiš v skladiščni oz. nakupovalni del - namreč, četudi mi je prijazni slovensko govoreči prodajalec v Celovcu pripravil naročilo željene omare in je bila v trenutku tipkanja v računalnik še v zalogi, slabih deset minut pozneje korpusov ni bilo več tam, kjer naj bi bili - nekdo je bil pač hitrejši in očitno so zadeve končale v njegovem nakupovalnem vozičku... NIč ne de, jaz sem svoje potem dokupila še v Gradcu (sem imela kombi in sem si rekla, da ga izkoristim), ker pa sem kljub obisku dveh trgovin ostala brez enih "nujno" potrebnih malenkosti, imam zdaj razlog, da se še enkrat letos napotim v shooping. Poleg tega sem se v soboto 100% uspešno uprla brskanju med novoletnimi okraski, lučkami, koledarji, jelenčki..., ki v Ikei (pa še kje) že veselo vabijo k zapravljanju in nisem za slednje zapravila niti evra. Ker se bojim, da brez tega novo leto ne bo prišlo, bom morala nujno še enkrat v Avstrijo...
A ja... point vsega tega pisanja je - hvala še enkrat za napotke. Vsem.
Irena