2. avg 2011 22:35
oj oj....
no da še dodam jaz svoje mnenje o nakupu kichena... iskala sem ga cirka 3 mesece, nakonco se odločila za nakup preko ebaya iz nemčije in ga dobila v 5 delovnih dne, brez komplikaci. Sicer naročila preko kolega ko ima kartico za nakup preko ebaya... Vzela sem klasičen model in si ga po svoje uredila.... Prej sem uporablala navadega samostoječega Gorenjovega, ampak proti temule mojmu ferariju ni pimerjave,.... dela kod urca, zadovolna zelo, nimam kritike da bi ga skritizirala.... Ima vse kar rabiš da ga priklučiš ker je kupljen v nemčiji in sicer iz trgovine. Prilagam link.. http://cgi.ebay.de/KitchenAid-Classic-5K45SSEWH- če bi še enkrat kopuvala bi vzela enakega le za razliko bi se raje odločila za komplet z kovinsko posodo, ker tale komplet z steklena ki jo imam jaz je kar težka, za prenašanje dokaj nerodna... kar pa ne pomeni da stoji v omare, nasprotno pri vsaki peki tortic je v uporabi in sicer za masleno kremo, ker imam lepo pokrov in jo kar v njej shranim za drugi dan uporabe....
Upam da sem ti bila v pomoč, ker jaz ko tale moj odpove, v kar pa dvomim da se bo hitro zgodilo vsaj ene 10 let ne, nabavim novega kitchena, zagotovo
če še te pa kaj zanipa pa vprašaj
p.s. vam želim pokazat svojga lepotca pa mi enostavno noče odpret shrambe... grrrrr
lp
N.
NatašikaC