26. okt 2012 9:21
no ja no kaj pa vem, saj pomivalni stroji niso samo ene velikosti in se da dobiti tudi manjše, zlaganje not/ ven ti pa res ne vzame veliko časa, ma več kot 5 minut nimaš kaj delat, ma ni šans da bi morala pomiti vso posodo, bi porabila preveč časa in vode, pa še prostor za odlagat in sušit posodo bi rabila, saj se ja sproti nalaga posoda v pomivalni stroj, ko je poln pa samo zalaufaš in to je to, če crkne bo še isti teden nov doma, pa tudi bolj razkuži posodo ker jo opere na višji temperaturi
naj še jaz povem, da sem lastnica belega kitchen aida artisan, sem z njim več kot zadovoljna, kupila sem ga pri nas, dokupila še eno veliko posodo za zraven in eno metllico za stepanje, prišlo je malo manj kot 700 rur, pa mi ni žal niti enega centa, skoraj vsak dan je v uporabi, enostavno ga samo z vlažno krpo obrižeš in to je to, vsi ostali ki sem jih gledala po trgovini, bosh-i in podobno mi ne deluje tako profesionalno, in usa tista plastika- ne hvala, pri tem ne vem kaj bi lahko polomila saj je cel železen, in se mi zdi da ima tud 11 kg, verjemite mi da se po W ne more primerjat z boshevim, ta jih ima 300w, bosh pa menda 600w, ko dam jaz mojega do konca, ni pri miru, in si predstavljam da bi tistega pri tej moči kar odneslo iz pulta, če se motim me popravite, ampak saj to je le stvar v katero se splača vložiti, to je moje mnenje
lp
sladkarije