28. okt 2009 9:08
Za XXL je vse, kar je popisala tedyka. Dodajam še Punto Romo v Emporiumu in v bistvu ves SZ vogal v Emporiumu. Glede oblačil in oblačenja je pa takole: Vse je v glavi. Neodvisno od številke. Če si nekako v glavi domisliš, kaj bi oblekla in kaj od krojev in barv ti gre na postavo in kaj od tega že imaš in kaj bo treba še dokupiti...potem se to slejkoprej najde. Ne vedno od prve, ampak najde se. Meni se tudi zgodi, da kak dan, kot zakleto, na štenderjih same 36 in 40 številke, moje 38 pa nikjer. Pa masa čevljev 39, štiridesetke pa ne..... Pač, kakšen dan se stvari ne zložijo. Pa masa vijole, indigo-modre pa nikjer. Pa masa črno-belega tvida, sivega štofa pa nikjer.... Jaz si takrat mislim, okej, danes ne bom trošila, bom pa kdaj drugič. In potem ta drugič vedno pride. Če pa prideš v trgovino z domnevo, da "itak nimajo nič zate"....potem se bo to tudi zgodilo. Kot če pride človek v trgovino z domnevo, da "nimam pojma, kaj mi paše, bom kar nekaj zgrabila" v resnici zagrabi nekaj, kar ji dejansko na vizualnem nivoju ne dela nikarkšne usluge. In sem že ogromnokrat rekla, pa bom kljub temu ponovila in še ponavljala (morda bo pa počasi prijelo): Lepota je v različnih velikostih in barvah in oblikah. Ženske so lepe ali pa to niso. Neodvisno od konfekcijske številke. Neodvisno od morebitnih telesnih hendikepov. Neodvisno od starosti. Tiste, ki niso lepe, niso to zaradi svoje konfekcijske številke, ampak zaradi tega, ker so na eni točki prenehale vlagati vase in so dopustile, da so se v njih naselile zagrenjenost, zavist in potuhnjenost. Vendelina jr.