Rojstnodneva darila za najstnike

**Snoopyka**  

član od: 13.8.2009

sporočila: 22

tema odprta - 25. okt 2009 11:59 | ogledi: 10.101 | odgovori: 7

Živjo!

Ja, spet jaz z novim problemom.

Ali mogoče kdo ve, katera darila so prmerna za najtnike - katera darila kupiti najstniku?

Zelo se zahvaljujem za pomoč.

**Snoopyka**

l e a  

član od: 30.6.2008

sporočila: 193

25. okt 2009 13:44

Hja, to je pa odvisno od tega, kaj mu je všeč in koliko ste pripravljeni plačati. Vseeno imam nekaj predlogov za mlajše najstnice (11 do 16 let). Kupite kakšno lepo majčko ali darilni bon za trgovino (ampak to je meni rahlo neosebno). Če je nora na zgobdo Somrak, bi lahko kupili tretji del te sage. Ta knjiga izšla šele en mesec nazaj in je velika verjetnost, da je še nima;). Če je že malce starejša punca, se zagotovo nebi branila novega parfumčka. Če kupite 30 ml in je srednjega cenovnega razreda (Puma, Tom Tailor, Naomi, Avril, Britney, S. Oliver,...) to niti ni drago. Bliža se zima in zato je vedno dobrodošel lep topel komplet šal+kapa+rokavice. Če je dekle doma v bližini Ljubljane, je dobro darilo tudi karta za Atlantis. Super darilo se mi zdi tudi knjiga Hura za punce ali kakšen drug "najstniški priročnik". l e a

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

25. okt 2009 14:42

Če najstnia/najstnico zelo dobro poznate, ali upate vprašati starše, ne bo težav.

Jaz sem bila presrečna, če sem dobila bon in lahko kupila KARKOLI sem želela... morda bon res deluje neosebno, vendar se najstnik lahko zanj kupi nekaj zelo osebnega. Ob parfumu bi jaz pri petnajstih planila v jok, na primer (bi pa prodala posteljo za dober švicarski nož)

tulka

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

25. okt 2009 15:01

Pri nas sta hčeri (letos stari 10 in 13 let) prijateljicam za RD podarile bone za večji trgovski center, kjer je več trgovin za mlade. Kljub temu, da se to marsikomu zdi neosebno, so bile prijateljice vesele, da so si kupile po svojem okustu. Sicer pa podarjajo še kako kozmetiko, modne dodatke, karte za kino ... http://tajda.moj-album.com/album/10410677/?os=

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

26. okt 2009 7:08

Pri nas pa je dobil bone,za vsak mesec enega. Torej če odštejem enega,ki je finalni-polet z balonom (si je dolgo želel) jih ima potem še 11 ki so nekako v smislu njegovih želja čez celo leto (kdaj bodo pa palačinke,pa a bi šli na pico,......) mislim da so kar trije za palačinke,pa potem ena za nakup cd,pa pica v njegovi najpiceriji,.... itak bi verjetno šli,ko bo pa vnovčil bon pa sploh gremo,ker je to njegova želja,... anaeva

zima13  

član od: 27.3.2008

sporočila: 202

26. okt 2009 7:39

Pri nas so veseli, ko dobijo kartice za telefon. Drugače pa tudi vrednostni boni, pa jih vsak vnovči po svoji želji. zima13

piškotek  

član od: 14.11.2001

sporočila: 519

26. okt 2009 8:05

Jaz sem nečakinji za 12.RD podarila dvanajst "osebnih kuponov" tipa - peljem te v kino, kupim ti majčko, danes greva v McDonalds, pri meni imaš v dobrem dve uri jahanja, danes bom tvoj alibi... punca je pametna in nisem dosti tvegala, sem ji pa s temi darilci dala vedeti, da lahko računa name, hkrati pa sem si razporedila stroške za tiste materialne kupončke... Zdaj je pa seveda odvisno, kdo je ta najstnica, kako blizu sta si, koliko jo poznaš... Če dekleta ne poznaš, so po moje najboljše darilo evri v kuverti, ker najstniki nikoli nimajo težav s tem, kako jih zapravit. Če ste si bližje, boš pa že vedela, kaj jo veseli, česa si želi... mogoče ima kak hobi, obiskuje kak plačljiv tečaj ali športa (tu je lahko darilo mesečna karta ali kak kos opreme), približuje se zima in morda punca potrebuje nove smučarske rokavice... skratka, malo pomisli, saj za punce pa res ni problem kaj najri Irena

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

26. okt 2009 10:26

Boni res niso osebni, a ta osebno je po moje bolj mišljena za partnerje ali zelo dobre osebne prijatelje, česar pa v najstniških letih še ni. po moje ga ni čez darilni bon! Super ideja so boni, ki jih je podarila piškotek, a to spet lahko le kaka teta, starejša sestra/sestrična ipd...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti