1. mar 2010 10:28
No evola, ni bilo treba čakati do aprila in knjigi sta doma. :)
Torej: prvi in drugi del, trda vezava, okoli še 'okvir' (dodatna pakunga kjer potem notri stojita obe knjigi). cena: 44$ knjigi, 11,98$ shipping in handling, pa 3€ je bilo treba plačati poštarju - to je manda carina, čeprav sem si predstavljala, da bo precej več.
Sem pa, kot sem že gori omenila naročila pri ameriškem amazonu, ker teh knjig v UK takrat niso imeli (mogoče zdaj že so), pa tudi cena je bila tam precej višja (če sem primerjala mehki vezavi oz samo prvi del, kar se je tam takrat dalo dobiti).
Kar se pa vsebine tiče - sem zaenkrat bolj na hitro preletela... Malo me je 'groza' teh sort knjig, kjer ni na 1000 in nekaj straneh niti ene slikce :( Je pa precej narisanih skic, kjer so razloženi postopki prav za 'telebane' (beri: kuharske začetnike). Še ena 'malo bolj tečna' stvar pa so mere, saj se bo treba vsakič 'naravnati' na spoone in cupse, jaz pa sem še vedno precej bolj 'naštimana' na gramski sistem. Ampak bom že.
Kdaj bom imela v resnici kaj čas (in voljo) kuhati 'po francosko' še ne vem, saj so ta hip na sporedu druge 'prioritete', ampak sem prepričana, da se na njih ne bo nabiral prah in da bodo pomemben 'lepotni dodatek' moje nove kuhinje... ko enkrat pridemo do tja. :)
Toliko za danes,
sončen pozdrav,
T.
teja-kit.