20. okt 2009 14:22
Ežoj, a veš, da me ni pre-šinilo, da se lahko na tale koren daje tudi kakšna druga predpona? Moja hišna slavistka pa se trenutno potepa po Sloveniji Gigi84, si še mlada, vse ob svojem času Vendelina jr.
20. okt 2009 14:22
Ežoj, a veš, da me ni pre-šinilo, da se lahko na tale koren daje tudi kakšna druga predpona? Moja hišna slavistka pa se trenutno potepa po Sloveniji Gigi84, si še mlada, vse ob svojem času Vendelina jr.neznan uporabnik
20. okt 2009 14:25
Ežoj, če gre ljubezen skozi želodec, gre prijateljstvo skozi pomivanje posode.. japaja
20. okt 2009 14:27
Gigi_84,
po moje so besedo prevzeli nemci od starih slovanov, ko so študirali postavljanje železniškega omrežja pri njh ( starih slovanih ).
ežoj
20. okt 2009 14:37
Ežoj, se popolnoma strinjam s tvojo teorijo. Mi dvigne samozavest, da nismo samo mi prevzemali besed od njih :) Se spomnim našega "native speaker-ja" s faxa, ko ni mogel prebolet, da avstrijska beseda za hren ("Kren"), izvira iz slovenščine. Škoda, da ne hodim več na fax. Bi ga takoj poučila. Samo ne vem če bi verjel, bi morala biti zeloooo prepričljiva :) Gigi_84 Sporočilo je spremenil(a) Gigi_84 dne 20.okt 2009 18:41
20. okt 2009 15:41
Majdina. Naj ti odgovorim::: o, pa ja, obstaja tudi večna ljubezen. To je, ko je nedko tako globoko, globoko v tvojem srčku in kljub temu, da te je prizadel, ga ne sovražiš, ker je ljubezen premagala nasprotujoče si čustvo. Sicer pa so stari ljudje rekli, da nekoga ljubiš, ko ljubiš z vsemi njegovimi napakami (oz. jih sprejmeš). mimoza5
20. okt 2009 18:11
mimoza5 je napisal/a: |
Sicer pa so stari ljudje rekli, da nekoga ljubiš, ko ljubiš z vsemi njegovimi napakami (oz. jih sprejmeš). mimoza5 |
20. okt 2009 18:56
No, ja, s tem se pa jaz globoko strinjam, s temle od Vendeline, pa z mimozo 5. Ko imaš nekoga rad in ga ljubiš, ga zato, ker pa je, kakršenkoli že je. In ljudi si poskušat naredit po svojem vzorcu - na tej točki se ljubezen konča. Mamamia mamamia
21. okt 2009 20:15
Jaz mislim, da sta moški in ženska lahko prijatelja. Nikakor pa ne bi z razumevanjem sprejela, da bi šel mož s svojo prijateljico na dopust v skupno sobo, pa če bi mi še tako zatrjevala, da sta samo "prijatelja". Sicer pa kot pravim, je mogoče, da je za žensko moški lahko dragocen svetovalec in iskren prijatelj. zoja
21. okt 2009 20:34
Ojoj. Prijateljstvo med moškim in žensko se lahko spremeni v platonsko ljubezen, tako da po moje ni kaj preveč mogoče. No ja, razen če enega od njiju spolno privlači isti spol.
Drugače pa, moj dragi je moj najboljši prijatelj, ki mu povem vse in več, kot bi kdajkoli povedala svoji najboljši prijateljici...
Vanja
neznan uporabnik
22. okt 2009 9:17
V tej temi pogrešam moške komentarje (zgolj na KulSlo).. japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Veganski narezek z nachosi