Najprej vsem en lep pozdrav! Verjetno'>o je že kje takšna tema na forumu, a se mi resnično'>o ne da iskati pa tudi je fajn, da imamo'>o tole napisano'>o vse na enem kupu...
V zadnjem letu sem se kar nekajkrat lotila peke torte...moram povedat, da pred tem nisem nikol pekla in tudi kuhat znam samo'>o bolj osnovne stvari, tako'>o da lahko'>o rečem, da sem začetnica v tem 'poslu':)
Vedno'>o imam težave zo'>o'>o'>o'> biskvitom saj mi ne naraste dovolj... ponavadi celo'>o podvojim sestavine, pa dostkrat mi naraste samo'>o toliko'>o, da lahko'>o prerežemo'>o'>o'>o'> biskvit enkrat:( Če mi že naraste, mi naraste v 'hribček' (na sredini se ful dvigne), tako'>o da ob robovih mi ne naraste veliko'>o... Sem delala že tudi po'>o receptu zao'>o'>o'>o'> biskvit, ki nikoli ne pade dol in tukaj mio'>o'>o'>o'> biskvit zmeraj naraste v tako'>o velik hribček in potem še razpoka na vrhu-zgleda kot vulkan:D
Kaj delam narobe? Glede na to'>o, da sem se peke lotila sama in nisem od nikogar dobila nobenih nasvetov, bi bila zelo'>o vesela, da mi kakšna bolj izkušen 'tortopek' pove kaj moram narediti, da bom dobila rahelo'>o'>o'>o'> biskvit katerega bi lahko'>o vsaj 2x prerezala?
haley